Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Влијание на новооткриените планети врз религијата
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="misti.diva orhideja" data-source="post: 360691" data-attributes="member: 7278"><p>Не ми се верува дека се плашиш од казнени поени и слободно пиши си го заклучокот за мене.</p><p>Прашањето убаво ми е поставено и незнам зашто не се потруди да сфатиш што сакам да кажам..не сме сите надарени да се изразуваме јасно и разбирливо.</p><p>Јас мислев дека откривањето на новите планети и можноста за постоење на нов живот или вонземјани ете да ги наречам така. ќе го наруши досегашното учење од библијата каде што никаде не се спомнува постоење на друг свет и други луѓе..нели ќе се изгуби верувањето во досегашното учење дека постои само еден свет и живот создаден на него од еден бог.</p><p>Незнам свештените лица како би одговориле на ова прашање ако случајно некое зелено суштество што мрда имаат можност да го видат за прв пат после иладници години живеење и учење дека сме единствени на оваа планета...(мачно ми е пишувањето на тастатурава, се отепав од лупање по неа ама се надевам дека ме сфати)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misti.diva orhideja, post: 360691, member: 7278"] Не ми се верува дека се плашиш од казнени поени и слободно пиши си го заклучокот за мене. Прашањето убаво ми е поставено и незнам зашто не се потруди да сфатиш што сакам да кажам..не сме сите надарени да се изразуваме јасно и разбирливо. Јас мислев дека откривањето на новите планети и можноста за постоење на нов живот или вонземјани ете да ги наречам така. ќе го наруши досегашното учење од библијата каде што никаде не се спомнува постоење на друг свет и други луѓе..нели ќе се изгуби верувањето во досегашното учење дека постои само еден свет и живот создаден на него од еден бог. Незнам свештените лица како би одговориле на ова прашање ако случајно некое зелено суштество што мрда имаат можност да го видат за прв пат после иладници години живеење и учење дека сме единствени на оваа планета...(мачно ми е пишувањето на тастатурава, се отепав од лупање по неа ама се надевам дека ме сфати) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Влијание на новооткриените планети врз религијата
На врв
Bottom