Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Влијанието на медиумите врз младите
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Мортидо" data-source="post: 160451" data-attributes="member: 670"><p>Не го прочитав текстот, но баш прееска размислував за ова. Слегов прееска доле да јадам, мојве ја гледаа таа Ифет, и наеднаш тој вика задните 10 минути од епизодава догледајте ги после другиот филм кој следи. Ватафак?! Хахаха, па добро бе кај го има ова?!</p><p>У која држава и на која телевизија го има ова да ти ја допрат епизодата и да ти речат догледај ја после, хахах.</p><p>У која држава и на која телевизизија даваат две серии одма една по друга?</p><p>У која држава и на која телевизија програмата е 80% серии(турско-индиски шо е најстрашното), 10% реклами и 10% вести?</p><p>У која држава телевизиите по цел ден даваат само серии и тоа од некоја друга рандом држава?</p><p>Ова е веќе алармантно, страхота. Се дешава масовно перење мозок, масовна отоманизација.</p><p>Закржлавениот и неук македонски мозок ужива гледајќи ги турските серии бидејќи само и нив може да ги свари.</p><p>Дајте да ставиме на кантар што повеќе се гледа; дали некоја серија од запад каде што тематиката е наука, технологија, интелигенција или пак туско индиски серии за дебили каде што тематиката е прељуба, пукање, плачење, квичење, алах...Одговорот е таму некаде...</p><p>За старциве нема враќање, но барем младинава да ги заштитевме некако од оваа чума.</p><p>Госпо нека ни е напомош.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Мортидо, post: 160451, member: 670"] Не го прочитав текстот, но баш прееска размислував за ова. Слегов прееска доле да јадам, мојве ја гледаа таа Ифет, и наеднаш тој вика задните 10 минути од епизодава догледајте ги после другиот филм кој следи. Ватафак?! Хахаха, па добро бе кај го има ова?! У која држава и на која телевизија го има ова да ти ја допрат епизодата и да ти речат догледај ја после, хахах. У која држава и на која телевизизија даваат две серии одма една по друга? У која држава и на која телевизија програмата е 80% серии(турско-индиски шо е најстрашното), 10% реклами и 10% вести? У која држава телевизиите по цел ден даваат само серии и тоа од некоја друга рандом држава? Ова е веќе алармантно, страхота. Се дешава масовно перење мозок, масовна отоманизација. Закржлавениот и неук македонски мозок ужива гледајќи ги турските серии бидејќи само и нив може да ги свари. Дајте да ставиме на кантар што повеќе се гледа; дали некоја серија од запад каде што тематиката е наука, технологија, интелигенција или пак туско индиски серии за дебили каде што тематиката е прељуба, пукање, плачење, квичење, алах...Одговорот е таму некаде... За старциве нема враќање, но барем младинава да ги заштитевме некако од оваа чума. Госпо нека ни е напомош. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Влијанието на медиумите врз младите
На врв
Bottom