Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Влијанието на медиумите врз младите
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Trajche" data-source="post: 160443" data-attributes="member: 50"><p>Не го прочитав цел текст, пошто ми е мнгоу непрегледен, но веднаш ќе те цитирам во втората реченица</p><p></p><p><strong>„Ќе говорам за медиумите поконкретно за телевизијата и нејзиното неизбежно влијание врз младината но и врз секој човек.„</strong></p><p></p><p>Неизбежно влијание? Ма дај, тоа сам си одлучуваш дали медиумите ќе влијаат врз тебе или не, јас на пример не гледам телевизија, ни вести ни серии, ни филмови, ни емисии зборам за нашите телевизии пошто се е срање, а и да го пуштам телевизорот и да гледам ни 1% нема да влијаат на мене, едноставно јас не им дозволувам. Ќе кажам се зависи до човекот, а тоа што гледаат деца 1-во 2-ро одд, такви очајни серии тоа е се до родителите пошто и они ги гледаат тие, и децата покрај нив, наместо да седне со него да го научи нешто дали од учебникот или да гледаат нешто паметно на Дискавери, они си гледаат турски срања и ги плачат и жалат.</p><p>И на крај не знам зошто го напишав сето ова кога се изнервирав од целава ситуација. </p><p>Фала многу.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Trajche, post: 160443, member: 50"] Не го прочитав цел текст, пошто ми е мнгоу непрегледен, но веднаш ќе те цитирам во втората реченица [B]„Ќе говорам за медиумите поконкретно за телевизијата и нејзиното неизбежно влијание врз младината но и врз секој човек.„[/B] Неизбежно влијание? Ма дај, тоа сам си одлучуваш дали медиумите ќе влијаат врз тебе или не, јас на пример не гледам телевизија, ни вести ни серии, ни филмови, ни емисии зборам за нашите телевизии пошто се е срање, а и да го пуштам телевизорот и да гледам ни 1% нема да влијаат на мене, едноставно јас не им дозволувам. Ќе кажам се зависи до човекот, а тоа што гледаат деца 1-во 2-ро одд, такви очајни серии тоа е се до родителите пошто и они ги гледаат тие, и децата покрај нив, наместо да седне со него да го научи нешто дали од учебникот или да гледаат нешто паметно на Дискавери, они си гледаат турски срања и ги плачат и жалат. И на крај не знам зошто го напишав сето ова кога се изнервирав од целава ситуација. Фала многу. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Влијанието на медиумите врз младите
На врв
Bottom