Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Ви текнува ли на песната?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 101245" data-attributes="member: 340"><p>Секако дека ни текнува мила ама малку си помешала, оваа преработка не нулА со голема А... ова е тоа што по примерот на њукидс ин д блок, тејк дет , бектрит бојс а подоцна ен синг и останати бој светски бендови ЏејЏеј сакаше и го направи во макеоднија. Беше тогаш дете кое не мислење на пари а подоцна ... подоцна е друга приказна...</p><p></p><p>[media=youtube]JH26AOMik_o[/media]</p><p></p><p>____________</p><p></p><p>Она што јас би го ставил за почеток тука е нешто друго македонско... Нешто легендарно бар за мене а верувам и за сите други кои слушаа мак забавна музика во деведесетите...</p><p></p><p>Изведбата е од пред некој месец но со оргиналниот глас на Поце, ова нема да се повтори мислам никогаш... оваа музика е незаборавна...</p><p>[media=youtube]Baq1N6aVEfs[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 101245, member: 340"] Секако дека ни текнува мила ама малку си помешала, оваа преработка не нулА со голема А... ова е тоа што по примерот на њукидс ин д блок, тејк дет , бектрит бојс а подоцна ен синг и останати бој светски бендови ЏејЏеј сакаше и го направи во макеоднија. Беше тогаш дете кое не мислење на пари а подоцна ... подоцна е друга приказна... [media=youtube]JH26AOMik_o[/media] ____________ Она што јас би го ставил за почеток тука е нешто друго македонско... Нешто легендарно бар за мене а верувам и за сите други кои слушаа мак забавна музика во деведесетите... Изведбата е од пред некој месец но со оргиналниот глас на Поце, ова нема да се повтори мислам никогаш... оваа музика е незаборавна... [media=youtube]Baq1N6aVEfs[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Ви текнува ли на песната?
На врв
Bottom