Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Вистината за дрогите
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheCat" data-source="post: 313864" data-attributes="member: 442"><p>Од задоволство до хистерија</p><p>Користев марихуана за да уживам во сексот, мојот тогашен партнер ми предложи да пробаме, ми кажа дека тоа е врвно уживање и на ниеден друг начин не може да се достигне. Го послушав, двајцата бевме под дејство на дрогата и навистина уживав, уживав како никогаш претходно во мојот живот. Таа вечер беше посебна, никогаш претходно не сум го постигнала тоа чувство и после таа ноќ неможев да имам секс ако не бев хај, па продолжив да дувам секој пат пред да имаме односи. И секој пат беше поубаво и поубаво и дозата беше поголема, се додека една вечер не полудев начисто. Додека имав односи со партнерот почнав да чуствувам гушење, силно стегање во градите, и почнав да халуцинирам, почнав партнерот да го гледам како животно, како некоја ѕверка која сака да ме убие, почнав силно да викам, да бегам и да го мавам, ќе го погледев чисто, а потоа се претвараше во ѕвер, сакаше да ми нанесе зло, сакаше да ме убие, и се појавуваа нови лица-сите чудни, искривени. Паничев, викав на цел глас, излегов надвор и влегов во кола и тој ми се присторуваше дека е до мене, дека ме демне, не знам од што бегав, но бегав и не знаев каде сакав да одам, но никако да стигнам. Ми се чинеше како да возам цела ноќ, а бев во кола најмногу 10 минути, стигнав дома и повторно не бев свесна, повторно луѓе околу мене и најлошо од се беше што не можев да им избегам, луѓе насекаде со грозни фаци, бегајки паднав, потоа последното нешто на што се сеќавам беше дека магловито ја видов вратата и бев сигурна дека нема никој. Од тој ден не сум земала марихуана, веќе една година не сум земала дрога воопшто, и сеуште се плашам да бидам интимна со партнерот со кој што сум сега.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheCat, post: 313864, member: 442"] Од задоволство до хистерија Користев марихуана за да уживам во сексот, мојот тогашен партнер ми предложи да пробаме, ми кажа дека тоа е врвно уживање и на ниеден друг начин не може да се достигне. Го послушав, двајцата бевме под дејство на дрогата и навистина уживав, уживав како никогаш претходно во мојот живот. Таа вечер беше посебна, никогаш претходно не сум го постигнала тоа чувство и после таа ноќ неможев да имам секс ако не бев хај, па продолжив да дувам секој пат пред да имаме односи. И секој пат беше поубаво и поубаво и дозата беше поголема, се додека една вечер не полудев начисто. Додека имав односи со партнерот почнав да чуствувам гушење, силно стегање во градите, и почнав да халуцинирам, почнав партнерот да го гледам како животно, како некоја ѕверка која сака да ме убие, почнав силно да викам, да бегам и да го мавам, ќе го погледев чисто, а потоа се претвараше во ѕвер, сакаше да ми нанесе зло, сакаше да ме убие, и се појавуваа нови лица-сите чудни, искривени. Паничев, викав на цел глас, излегов надвор и влегов во кола и тој ми се присторуваше дека е до мене, дека ме демне, не знам од што бегав, но бегав и не знаев каде сакав да одам, но никако да стигнам. Ми се чинеше како да возам цела ноќ, а бев во кола најмногу 10 минути, стигнав дома и повторно не бев свесна, повторно луѓе околу мене и најлошо од се беше што не можев да им избегам, луѓе насекаде со грозни фаци, бегајки паднав, потоа последното нешто на што се сеќавам беше дека магловито ја видов вратата и бев сигурна дека нема никој. Од тој ден не сум земала марихуана, веќе една година не сум земала дрога воопшто, и сеуште се плашам да бидам интимна со партнерот со кој што сум сега. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Вистината за дрогите
На врв
Bottom