Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Видливоста на лицата со попреченост и ретки болести во Македонија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374532" data-attributes="member: 229"><p>Не е само до политичарите, туку и работодавците избегнуваат работоспособни лица со ретки болести или посебни потреби (што сепак се способни да извршуваат некаква работа). Едно што не им е верно колку ќе работат (пошто другиве па се убија од макотрпно работење), други поради слободни денови/боледувања што евентуално би земале, па можеби и треба да се плаќа додатна компензација/осигурување, не знам, тресам од ракав последново...</p><p></p><p>А, за онлајн бар јас имам сретнато доста успешни петиции и собирање средства за лекување на луѓе. Мислам, жално е некој што моли за 10к евра операција. Ајде сфаќам оние по стотици илјади евра, ама за смешни 5-10к евра никој побитен да се понуди да помогне, жално. Славниот Мерцедес да го продадат, можат за 10 души да обезбедат тон лекови вака за лица со ретки болести, ама...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374532, member: 229"] Не е само до политичарите, туку и работодавците избегнуваат работоспособни лица со ретки болести или посебни потреби (што сепак се способни да извршуваат некаква работа). Едно што не им е верно колку ќе работат (пошто другиве па се убија од макотрпно работење), други поради слободни денови/боледувања што евентуално би земале, па можеби и треба да се плаќа додатна компензација/осигурување, не знам, тресам од ракав последново... А, за онлајн бар јас имам сретнато доста успешни петиции и собирање средства за лекување на луѓе. Мислам, жално е некој што моли за 10к евра операција. Ајде сфаќам оние по стотици илјади евра, ама за смешни 5-10к евра никој побитен да се понуди да помогне, жално. Славниот Мерцедес да го продадат, можат за 10 души да обезбедат тон лекови вака за лица со ретки болести, ама... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Видливоста на лицата со попреченост и ретки болести во Македонија
На врв
Bottom