Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Видео со порака
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 117619" data-attributes="member: 613"><p>Порака до вашата љубов</p><p></p><p>Направете го тоа овде.</p><p>Направете го тоа преку,видео,песна,слика,цитат,текст...</p><p>Преку било што со кое сакате да ја упатите вашата моментална порака до оној сто го љубите.</p><p>Возвратена,не возвратена,платонска...</p><p>Без разлика дали тој ке има шанси да ја прочита или не.</p><p></p><p>Како што е редот</p><p>Ке ја испратам јас мојата прва порака..</p><p>[media=youtube]6D-l4YBKZiA[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 117619, member: 613"] Порака до вашата љубов Направете го тоа овде. Направете го тоа преку,видео,песна,слика,цитат,текст... Преку било што со кое сакате да ја упатите вашата моментална порака до оној сто го љубите. Возвратена,не возвратена,платонска... Без разлика дали тој ке има шанси да ја прочита или не. Како што е редот Ке ја испратам јас мојата прва порака.. [media=youtube]6D-l4YBKZiA[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Видео со порака
На врв
Bottom