Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Вечно незадоволни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 54941" data-attributes="member: 613"><p>Јес да сум за тоа дека секој треба да си го изживее своите години и дека немора да замижи и да си го отргне вниманието од своите секојдневни проблеми кои во случајов се модните списаниа и опседнатоста со фигурата.Подобро нека мисли на тие проблеми отколу уште на тие години да ги тераме да мислат се што уште ги чека во животот.</p><p>Има многу други начини со кои треба да им го отгнеме вниманието од тие модни трендови.Се повеке ме загрижува околу ова кога гледам дека се поретко младинава пробува секој да си изгради свој стил а не да наликуваат едни на други.</p><p>Убаво рече админот,крај краева не е кој што носи туку кој како го носи.</p><p>Наоколу кој од кој погол и кој од кој предрзок и со никаков респект спрема ништо.</p><p>Надворешниот изглед прв остава впечаток но и го одзема.</p><p>Нема веке облека спрема годините.Една мајка и една керка од 10 години веке носат иста гардероба а и мајката се горедее со тоа.На што се гордее,пораснала керка и?Како да беше исплашена дека нема да порасне.</p><p>Да престанат и самите родители да ги форсираат своите деца со своите захтеви и каприци..Но камо да е и се само до родителите...овој свет многу брз е,сите се некако брзат како да се гледа крајот па кој попрв да стигне.</p><p>Бидете задоволни од она што сте живи и здрави и хранете ја вашата внатреешност со позитивни мисли и чувства,со тоа ке ја скрасите и вашата надворешност.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 54941, member: 613"] Јес да сум за тоа дека секој треба да си го изживее своите години и дека немора да замижи и да си го отргне вниманието од своите секојдневни проблеми кои во случајов се модните списаниа и опседнатоста со фигурата.Подобро нека мисли на тие проблеми отколу уште на тие години да ги тераме да мислат се што уште ги чека во животот. Има многу други начини со кои треба да им го отгнеме вниманието од тие модни трендови.Се повеке ме загрижува околу ова кога гледам дека се поретко младинава пробува секој да си изгради свој стил а не да наликуваат едни на други. Убаво рече админот,крај краева не е кој што носи туку кој како го носи. Наоколу кој од кој погол и кој од кој предрзок и со никаков респект спрема ништо. Надворешниот изглед прв остава впечаток но и го одзема. Нема веке облека спрема годините.Една мајка и една керка од 10 години веке носат иста гардероба а и мајката се горедее со тоа.На што се гордее,пораснала керка и?Како да беше исплашена дека нема да порасне. Да престанат и самите родители да ги форсираат своите деца со своите захтеви и каприци..Но камо да е и се само до родителите...овој свет многу брз е,сите се некако брзат како да се гледа крајот па кој попрв да стигне. Бидете задоволни од она што сте живи и здрави и хранете ја вашата внатреешност со позитивни мисли и чувства,со тоа ке ја скрасите и вашата надворешност. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Вечно незадоволни
На врв
Bottom