Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Верски календар
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374708" data-attributes="member: 229"><p>Денес т.е. веќе вчера, беше Вера, Љубов и Надеж. Додека празников звучи океј, приказната зад него секогаш ќе ме прогонува.</p><p>Можно е да имам спомнато некаде по темиве, ама ја имав таа (не)среќа да морав да учам агиологија една година и ова ми остана трауматична приказна за три малолетни деца (9-12 години, ако не се лажам) што во детали беше опишано како ги камшикувале, како им мирисала кожата дури ги палеле (втф?), па како цело време тие викале „Во ред е, мајко, не ме боли...“. На денешницава да излезе некој со ваков текст, ќе го затворат веднаш (и со право), а нам тука ни се наметнува ко нешто нормално, дури и пресвето.</p><p>Ммм да, тортура врз деца - убавината на религиите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374708, member: 229"] Денес т.е. веќе вчера, беше Вера, Љубов и Надеж. Додека празников звучи океј, приказната зад него секогаш ќе ме прогонува. Можно е да имам спомнато некаде по темиве, ама ја имав таа (не)среќа да морав да учам агиологија една година и ова ми остана трауматична приказна за три малолетни деца (9-12 години, ако не се лажам) што во детали беше опишано како ги камшикувале, како им мирисала кожата дури ги палеле (втф?), па како цело време тие викале „Во ред е, мајко, не ме боли...“. На денешницава да излезе некој со ваков текст, ќе го затворат веднаш (и со право), а нам тука ни се наметнува ко нешто нормално, дури и пресвето. Ммм да, тортура врз деца - убавината на религиите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Верски календар
На врв
Bottom