Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Iris*" data-source="post: 361498" data-attributes="member: 3868"><p>Kroj</p><p></p><p>Ukrašću tvoju senku, obući je na sebe i</p><p>pokazivati svima. Bićeš moj način odevanja</p><p>svega nežnog i tajnog. Pa i onda, kad</p><p>dotraješ, iskrzanu, izbledelu, neću te sa sebe</p><p>skidati. Na meni ćeš se raspasti.</p><p>Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju</p><p>ove detinje duše. I da se više ne stidim pred</p><p>biljem i pred pticama.</p><p>Na poderanim mestima zajedno ćemo plakati.</p><p></p><p>Zašivaću te vetrom. Posle ću, znam, pobrkati</p><p>moju kožu s tvojom. Ne znam da li me</p><p>shvataš: to nije prožimanje.</p><p>To je umivanje tobom.</p><p></p><p>Ljubav je čišćenje nekim. Ljubav je nečiji</p><p>miris, sav izatkan po nama.</p><p>Tetoviranje maštom.</p><p></p><p>Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji.</p><p>Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe</p><p>da se, ovako pokipeo, ne prehladim od</p><p>studeni svog straha i samoće.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Iris*, post: 361498, member: 3868"] Kroj Ukrašću tvoju senku, obući je na sebe i pokazivati svima. Bićeš moj način odevanja svega nežnog i tajnog. Pa i onda, kad dotraješ, iskrzanu, izbledelu, neću te sa sebe skidati. Na meni ćeš se raspasti. Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše. I da se više ne stidim pred biljem i pred pticama. Na poderanim mestima zajedno ćemo plakati. Zašivaću te vetrom. Posle ću, znam, pobrkati moju kožu s tvojom. Ne znam da li me shvataš: to nije prožimanje. To je umivanje tobom. Ljubav je čišćenje nekim. Ljubav je nečiji miris, sav izatkan po nama. Tetoviranje maštom. Evo, silazi sumrak, i svet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipeo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom