Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 333953" data-attributes="member: 2223"><p>Nocas je ulicama nasega grada</p><p>Prolazila kocija bijela,</p><p>I bijela mecava vije</p><p>Mutan dan...</p><p>Do u tajne sobe nase stare ljubavi</p><p>Trpim svoje i tudje sto me bije,</p><p>I mrzlo mi je u srcu...</p><p>Ne treba rakije - ne grije!</p><p>Za tebe ljubavi govorim ove rijeci.</p><p>Za tebe koju nosim u mozgu,</p><p>Kao uzarenu kuglu djetinjstva,</p><p>Kao ranu koju sam bolovao toliko puta.</p><p>Za tebe koja si dio mene</p><p>Duboko ukopana skoljka u kamenu.</p><p>Miris borovine zauvijek zaboden u krv moju prokletu.</p><p>Za tebe, zbog tebe, zbog sebe.</p><p>Predlazem da saberemo nase siromastvo</p><p>U dodir koji lijeci nasa srca,</p><p>U koja je rdja pala sa bijelom igrom u samoci.</p><p>Moj kriz placa racun ove noci.</p><p>Ne kuni me imenom na koje je moja krv postala imuna</p><p>Oguli narandzu, operi lice.</p><p>Otvori se utjeho</p><p>Zagrli me jako</p><p>I probudi se</p><p>Ne budim te tek tako.</p><p>Za tebe ljubavi govorim ovu pjesmu,</p><p>Za tebe koja si dio mene</p><p>Duboko ukopana skoljka u kamenu,</p><p>Za tebe sto u toplim rukama nosis ruze nijeme,</p><p>I prosipas ih u suhu fontanu.</p><p>Za tebe, zbog tebe, zbog Prevera,</p><p>Zbog svih pjesnika ljubavnih stihova,</p><p>I uprkos njima...</p><p>Ne budim te tek tako.</p><p>Otvori oci ljubavi i pogledaj kroz prozor</p><p>Vani su zasijale gorcine,</p><p>Tumaraju pomrcine i studen</p><p>I bijela mecava u gradu vije</p><p>Mutan dan...</p><p>Pa i srce je pocelo sumjeti: "Divljak - ovdje je kvar!"</p><p>Ne treba rakije - ne grije.</p><p>Dok bije u njedrima dobro nam je.</p><p>Gledaj!</p><p>Nemoj da ti trazim oci</p><p>Primakni se blize...jos blize</p><p>Zagrli me ljubavi, zagrli me jako...</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]4GCj6P-_hWw[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 333953, member: 2223"] Nocas je ulicama nasega grada Prolazila kocija bijela, I bijela mecava vije Mutan dan... Do u tajne sobe nase stare ljubavi Trpim svoje i tudje sto me bije, I mrzlo mi je u srcu... Ne treba rakije - ne grije! Za tebe ljubavi govorim ove rijeci. Za tebe koju nosim u mozgu, Kao uzarenu kuglu djetinjstva, Kao ranu koju sam bolovao toliko puta. Za tebe koja si dio mene Duboko ukopana skoljka u kamenu. Miris borovine zauvijek zaboden u krv moju prokletu. Za tebe, zbog tebe, zbog sebe. Predlazem da saberemo nase siromastvo U dodir koji lijeci nasa srca, U koja je rdja pala sa bijelom igrom u samoci. Moj kriz placa racun ove noci. Ne kuni me imenom na koje je moja krv postala imuna Oguli narandzu, operi lice. Otvori se utjeho Zagrli me jako I probudi se Ne budim te tek tako. Za tebe ljubavi govorim ovu pjesmu, Za tebe koja si dio mene Duboko ukopana skoljka u kamenu, Za tebe sto u toplim rukama nosis ruze nijeme, I prosipas ih u suhu fontanu. Za tebe, zbog tebe, zbog Prevera, Zbog svih pjesnika ljubavnih stihova, I uprkos njima... Ne budim te tek tako. Otvori oci ljubavi i pogledaj kroz prozor Vani su zasijale gorcine, Tumaraju pomrcine i studen I bijela mecava u gradu vije Mutan dan... Pa i srce je pocelo sumjeti: "Divljak - ovdje je kvar!" Ne treba rakije - ne grije. Dok bije u njedrima dobro nam je. Gledaj! Nemoj da ti trazim oci Primakni se blize...jos blize Zagrli me ljubavi, zagrli me jako... [MEDIA=youtube]4GCj6P-_hWw[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom