Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 290964" data-attributes="member: 2223"><p><span style="font-size: 18px"><strong>Ima te u toj odsutnosti, prisutna si bolom - Zal Kopp</strong></span></p><p></p><p>Ima te u toj odsutnosti, prisutna si bolom,</p><p>ima te u ljubavi, prisutna si tugom</p><p>i san u kojem te sanjam, prisutan je tamom,</p><p>jer kao da očekujem daleko djetinjstvo,</p><p>noć s kojom lutam, prisutna je sama.</p><p>Ima te negdje, prisutna si daljinom</p><p>i očima sličnim odrazu vode,</p><p>prisutna mjesečinom.</p><p>Ima te i mora te biti, poslije toliko godina</p><p>poput skrivenog mjesta, prisutna si krišom.</p><p></p><p>Kao uspomena, ima te u mirisu ubranog cvijeća,</p><p>u čežnji na dlanovima te ima,</p><p>prisutna si nepomična.</p><p>Svugdje te ima i u koloni otkucaja,</p><p>gdje si oduvijek prisutna.</p><p>U sve težim jutrima</p><p>i kiši što tiho pada,</p><p>na čelu svake ptice,</p><p>u dugim dnevnim drhtanjima,</p><p>ima te, zauvijek si prisutna.</p><p></p><p>Imaju te moje misli, prisutna si nestankom</p><p>ima te moj pogled, prisutno si čekanje,</p><p>i u zagrljaju kojim te grlim, prisutna tišina,</p><p>jer kao da nebo odjednom prestaje,</p><p>osjećam u zraku prisutnu prazninu.</p><p>Imam te u noći, prisutna si uzdahom</p><p>i u poljupcima nemirnih suza,</p><p>prisutna si slanim tragom.</p><p>Imam te ljubavi, prisutna si s tugom,</p><p>imam u odsutnosti, prisutna si bolom.</p><p></p><p>S mirisom lipe, svu širinu moga tijela podsjećaš</p><p>na dodire s kojima se svako jutro nestrpljivo budi.</p><p>I dok ga tako mekoćom mjesečine oblažeš,</p><p>jezikom izazovno hodaš izvorom njegovih strasti</p><p>i u njima se mojim uzdasima otvorena širiš.</p><p></p><p>Prsti se moji utrkuju putenim poljima kože,</p><p>strast ih goni i poput vjetra baca na sve strane,</p><p>u odsjaju tvojih bradavica pronalaze polazište,</p><p>a među toplim bedrima utočište svojim drhtajima,</p><p>pa iznova počinju jurnjavu preko tvog trbuha.</p><p></p><p>Zjenice mi kipe od vrele žeđi za tvojim grudima.</p><p>Žedne, ispijaju rasutu bjelinu ovih nebeskih bisera</p><p>i kao lastavice kruže nad bogatstvom plodnih vrhova,</p><p>uzlijeću i slijeću i u zanosu gozbe piju kapi slasti</p><p>što su se nakupile u vrtu tvoga predivnog tijela.</p><p></p><p>Usne se tu još bolje snalaze, zanimaš ih pukotinom</p><p>kojom te mjesečina slatkim sjajem rastavlja.</p><p>Imaš otvoreno mjesto i one ga toplinom vatre žare,</p><p>svaki cjelov njihovim vlažnim usjecima unose</p><p>i blagim dodirom zvijezda plešu tim divnim klancem.</p><p></p><p>Što reći o muškosti kad me tvoje tijelo u sebe prima?</p><p>Tada se ona u meni olujnom snagom vjetra pokrene.</p><p>Dubinom utrobe, blaženom milinom žestoko naraste</p><p>i silinom bezbrojnih vulkana svoju lavu izbaci,</p><p>pa toplinom bedara navali i dolinom tvojom razlije.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 290964, member: 2223"] [SIZE=5][B]Ima te u toj odsutnosti, prisutna si bolom - Zal Kopp[/B][/SIZE] Ima te u toj odsutnosti, prisutna si bolom, ima te u ljubavi, prisutna si tugom i san u kojem te sanjam, prisutan je tamom, jer kao da očekujem daleko djetinjstvo, noć s kojom lutam, prisutna je sama. Ima te negdje, prisutna si daljinom i očima sličnim odrazu vode, prisutna mjesečinom. Ima te i mora te biti, poslije toliko godina poput skrivenog mjesta, prisutna si krišom. Kao uspomena, ima te u mirisu ubranog cvijeća, u čežnji na dlanovima te ima, prisutna si nepomična. Svugdje te ima i u koloni otkucaja, gdje si oduvijek prisutna. U sve težim jutrima i kiši što tiho pada, na čelu svake ptice, u dugim dnevnim drhtanjima, ima te, zauvijek si prisutna. Imaju te moje misli, prisutna si nestankom ima te moj pogled, prisutno si čekanje, i u zagrljaju kojim te grlim, prisutna tišina, jer kao da nebo odjednom prestaje, osjećam u zraku prisutnu prazninu. Imam te u noći, prisutna si uzdahom i u poljupcima nemirnih suza, prisutna si slanim tragom. Imam te ljubavi, prisutna si s tugom, imam u odsutnosti, prisutna si bolom. S mirisom lipe, svu širinu moga tijela podsjećaš na dodire s kojima se svako jutro nestrpljivo budi. I dok ga tako mekoćom mjesečine oblažeš, jezikom izazovno hodaš izvorom njegovih strasti i u njima se mojim uzdasima otvorena širiš. Prsti se moji utrkuju putenim poljima kože, strast ih goni i poput vjetra baca na sve strane, u odsjaju tvojih bradavica pronalaze polazište, a među toplim bedrima utočište svojim drhtajima, pa iznova počinju jurnjavu preko tvog trbuha. Zjenice mi kipe od vrele žeđi za tvojim grudima. Žedne, ispijaju rasutu bjelinu ovih nebeskih bisera i kao lastavice kruže nad bogatstvom plodnih vrhova, uzlijeću i slijeću i u zanosu gozbe piju kapi slasti što su se nakupile u vrtu tvoga predivnog tijela. Usne se tu još bolje snalaze, zanimaš ih pukotinom kojom te mjesečina slatkim sjajem rastavlja. Imaš otvoreno mjesto i one ga toplinom vatre žare, svaki cjelov njihovim vlažnim usjecima unose i blagim dodirom zvijezda plešu tim divnim klancem. Što reći o muškosti kad me tvoje tijelo u sebe prima? Tada se ona u meni olujnom snagom vjetra pokrene. Dubinom utrobe, blaženom milinom žestoko naraste i silinom bezbrojnih vulkana svoju lavu izbaci, pa toplinom bedara navali i dolinom tvojom razlije. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom