Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 290541" data-attributes="member: 2223"><p><strong>DA LI ĆE ME NEKAD TVOJE RUKE PREPOZNATI</strong></p><p></p><p>Da li će me nekad tvoje ruke prepoznati </p><p>kada u nama bude </p><p>već mnogo jeseni i zima </p><p>kad mi sjaj u oku izblijedi od kiša </p><p>i kada me možda više neće biti </p><p>da li ćeš ponekad zaplakati noću </p><p>kad te sjeti davna zaboravljena pjesma </p><p>na sve ulice i restorane</p><p>na sva ona mjesta koja ćeš pamtiti </p><p>po našoj nježnosti</p><p>i ljubav u kristalnim prozorima </p><p>plavim maglama </p><p>da li ćeš ponekad zaplakati </p><p>u prvi sumrak novog proljeća </p><p>u toj jedinoj preostaloj zraci </p><p>razbijenog sunca</p><p>kad osjetiš još jednom dodir mog dlana </p><p>kad me više možda neće biti </p><p>a sve će biti kao prije </p><p>i ona rijeka </p><p>i prozori tvoje sobe okrenuti daljinama </p><p>u koje smo htjeli </p><p>da li ćeš me ipak zaboraviti </p><p>u predahu dvije ljubavi </p><p>a znaš da nam usne od istog poljupca boluju </p><p>i da nas ista tuga progoni stoljećima...</p><p></p><p></p><p>Krznaric</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 290541, member: 2223"] [B]DA LI ĆE ME NEKAD TVOJE RUKE PREPOZNATI[/B] Da li će me nekad tvoje ruke prepoznati kada u nama bude već mnogo jeseni i zima kad mi sjaj u oku izblijedi od kiša i kada me možda više neće biti da li ćeš ponekad zaplakati noću kad te sjeti davna zaboravljena pjesma na sve ulice i restorane na sva ona mjesta koja ćeš pamtiti po našoj nježnosti i ljubav u kristalnim prozorima plavim maglama da li ćeš ponekad zaplakati u prvi sumrak novog proljeća u toj jedinoj preostaloj zraci razbijenog sunca kad osjetiš još jednom dodir mog dlana kad me više možda neće biti a sve će biti kao prije i ona rijeka i prozori tvoje sobe okrenuti daljinama u koje smo htjeli da li ćeš me ipak zaboraviti u predahu dvije ljubavi a znaš da nam usne od istog poljupca boluju i da nas ista tuga progoni stoljećima... Krznaric [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom