Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 289838" data-attributes="member: 2223"><p><strong><span style="font-size: 15px">Ne - Jose Luise Hidalgo</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></p><p>Noć te uništava da bih te tražio</p><p>kao ludak, u tami, u snu, u smrti.</p><p>Moje srce izgara kao osamljena ptica.</p><p>Tvoja me odsutnost ruši, život se zatvorio.</p><p></p><p>Kakva samoća i mrak, kakav suh mesec na nebu,</p><p>kakvi daleki putnici po nepoznatim telesima</p><p>pitaju za tvoju krv, za poljupce, za kucanje tvog srca,</p><p>za tvoju neočekivanu odsutnost u noći koja raste.</p><p>Moje ruke te ne stežu i moje oči te ne poznaju.</p><p>Moje su reči uspravne trazeći te utaman.</p><p></p><p>Spokojna noć u meni, horizontalna i duga,</p><p>pružena kao reka sa samostalnim obalama.</p><p>Ali idem da te tražim, otimam te i čupam</p><p>iz tame, iz sna, prikrivam te za svoje sećanje.</p><p>Tišina gradi tvoju neobjašnjivu istinu.</p><p>Svet se zatvorio. Sa mnom ostaješ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 289838, member: 2223"] [B][SIZE=4]Ne - Jose Luise Hidalgo [/SIZE][/B] Noć te uništava da bih te tražio kao ludak, u tami, u snu, u smrti. Moje srce izgara kao osamljena ptica. Tvoja me odsutnost ruši, život se zatvorio. Kakva samoća i mrak, kakav suh mesec na nebu, kakvi daleki putnici po nepoznatim telesima pitaju za tvoju krv, za poljupce, za kucanje tvog srca, za tvoju neočekivanu odsutnost u noći koja raste. Moje ruke te ne stežu i moje oči te ne poznaju. Moje su reči uspravne trazeći te utaman. Spokojna noć u meni, horizontalna i duga, pružena kao reka sa samostalnim obalama. Ali idem da te tražim, otimam te i čupam iz tame, iz sna, prikrivam te za svoje sećanje. Tišina gradi tvoju neobjašnjivu istinu. Svet se zatvorio. Sa mnom ostaješ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom