Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Achernar" data-source="post: 288203" data-attributes="member: 3190"><p><span style="font-size: 12px"><strong>SAMO JE SAN STVARNOST</strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p>Samo je san stvarnost</p><p>Tu nema ni jucer,ni danas,ni sutra...</p><p>Preostaje samo nada i ocekivanje.</p><p></p><p>Zbivanja su u masti,a misli su snovi o snovima.</p><p>Povjest je niz halucinacija,covjecanstvo zivi u</p><p>opsjenama,</p><p>a pogiba sa lazi na usnama.</p><p></p><p>Kada umrem,htio bih da moje ime pripadne ne jednoj ulici</p><p>ni nekoj zvijezdi,no radije jednoj lijepoj,velikoj,mirisljavoj</p><p>ruzi.</p><p>Za mnom da zaplacu Marije,ali samo lijepe...</p><p>I da se skupe esencije proliju u ljubavno izgaranje nad</p><p>lomacom tijela.</p><p>Da smrt moja ne dosavsi prerano ni prekasno bude motiv</p><p>za dublju,svecanu muziku energije</p><p>koja prociscuje.Jer patnja mora da je zasluzila jednu</p><p>vjecitu ljepotu.</p><p>I sve ove rijeci jednom nasumce bacene u vjetar,da se</p><p>vrate drugi put,s dubljim i stalnijim zvukom i ciscim</p><p>znacenjem,</p><p>da se dogodi saznanje proljeca.</p><p></p><p> Tin Uljevic</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Achernar, post: 288203, member: 3190"] [SIZE=3][B]SAMO JE SAN STVARNOST[/B] [B][/B][/SIZE] Samo je san stvarnost Tu nema ni jucer,ni danas,ni sutra... Preostaje samo nada i ocekivanje. Zbivanja su u masti,a misli su snovi o snovima. Povjest je niz halucinacija,covjecanstvo zivi u opsjenama, a pogiba sa lazi na usnama. Kada umrem,htio bih da moje ime pripadne ne jednoj ulici ni nekoj zvijezdi,no radije jednoj lijepoj,velikoj,mirisljavoj ruzi. Za mnom da zaplacu Marije,ali samo lijepe... I da se skupe esencije proliju u ljubavno izgaranje nad lomacom tijela. Da smrt moja ne dosavsi prerano ni prekasno bude motiv za dublju,svecanu muziku energije koja prociscuje.Jer patnja mora da je zasluzila jednu vjecitu ljepotu. I sve ove rijeci jednom nasumce bacene u vjetar,da se vrate drugi put,s dubljim i stalnijim zvukom i ciscim znacenjem, da se dogodi saznanje proljeca. Tin Uljevic [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваши омилени поеми
На врв
Bottom