Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ваши негативни/позитивни страни кога сте во врска?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 252111" data-attributes="member: 2740"><p>Кога си гледам од моја страна, тоа што сум јас во врска е нешто што треба така да биде и што наводно сите машки го посакуваат, ама реално не е така, па затоа ќе го ставам во негативна страна.</p><p>Ама на кој како му одговара, ова се моите страни кога сум во врска:</p><p>Во врска, партнерот сакам да ми биде надвор пријател дома љубовник. Нема потреба цел свет да знае дека сме во врска и колку се сакаме, а исто и што проблеми си имаме. Не сакам да ми/му прекине животот што сум/го имал/а пред да бидеме во врска и веќе да не постојам јас и тој, него само ние. Јас сум си таа истата вака и во врска, ги имам истите навики, истите пороци и истите пријатели без разлика дали тоа му се допаѓало на некој или не. Дечко, го сметам за дел од мојот свет, а не цел свет. Мразам љубомора, забрани, уцени.. Ни ги правам ни сакам да ми ги прават. И љубов покажувам на дела не на зборови. Тоа што не кажувам те сакам на секое не значи дека не сакам, пошто ако не сакам не би била во врска.</p><p>Е сега сите мажи сакаат ваква врска и женска со вакви "позитивни" страни, ама во суштина не е така. Посебно после некое поминато време..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 252111, member: 2740"] Кога си гледам од моја страна, тоа што сум јас во врска е нешто што треба така да биде и што наводно сите машки го посакуваат, ама реално не е така, па затоа ќе го ставам во негативна страна. Ама на кој како му одговара, ова се моите страни кога сум во врска: Во врска, партнерот сакам да ми биде надвор пријател дома љубовник. Нема потреба цел свет да знае дека сме во врска и колку се сакаме, а исто и што проблеми си имаме. Не сакам да ми/му прекине животот што сум/го имал/а пред да бидеме во врска и веќе да не постојам јас и тој, него само ние. Јас сум си таа истата вака и во врска, ги имам истите навики, истите пороци и истите пријатели без разлика дали тоа му се допаѓало на некој или не. Дечко, го сметам за дел од мојот свет, а не цел свет. Мразам љубомора, забрани, уцени.. Ни ги правам ни сакам да ми ги прават. И љубов покажувам на дела не на зборови. Тоа што не кажувам те сакам на секое не значи дека не сакам, пошто ако не сакам не би била во врска. Е сега сите мажи сакаат ваква врска и женска со вакви "позитивни" страни, ама во суштина не е така. Посебно после некое поминато време.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ваши негативни/позитивни страни кога сте во врска?
На врв
Bottom