Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Вашите баба и дедо
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WolfGirl" data-source="post: 360459" data-attributes="member: 6892"><p>Baba mi i dedo mi .. Eh kolku mi nedostigaat dvajcata dedovci i babata od strana na majka mi .. Za niv mozam roman da napisam imalku kje e .. Majkata na tatko mi e dushovadnik .. Odsekogash pravela spletki pomegju dvajcata sinovi i dvete snai .. Uste na moi 7 godini vidov kolku mozhe eden chovek da e zloben . Dvete bratuchedki jadea argeti ( po 1 za sekoja ) , jas i sestra mi neretko jadevme pashteti od 10 den , nekogash kje ni kupeshe argeta i dvete ja delevme samo da ne se raspravame megjusebe i da ne se sitat onie dve .. Niv im davashe pari ( iako imaa za da si kupat shto sakaat ) , nas od rodenden na Veligden .. Skrishno im prakjashe zimnici koi majka mi gi praveshe po celi nokji .. Dedo mi beshe mnogu dobar .. Kolku nas tolku i na drugite vnuki .. Shto niv , toa i nas ni kupuvashe , nikogash ne ne delel . Za zhal , pochina , koga bev vtora sredno , noemvri , 2011 .. Roditelite na majka mi bea dushi od lugje , mnogu si gi sakav i edvaj chekav da gi vidam . Za zhal prerano pocinaa .. Na dedo mi edvaj se sekjavam , pochina vednas posle ratot 2001 , imav 6 godini .. Baba mi ja pomnam , golema bev koga pochina , Katolichki Bozik 2007 ... Sve bi dala da se zhivi .. I moram da priznaam , iako ovaa baba shto e zhiva e zlobna, sepak nema da mi e seedno koga kje pochine , krvta ne e voda .. Ne rekle za dzabe ..</p><p></p><p>P.S. Se izvinuvam za latinica , nemam MK poddrshka na laptopot</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WolfGirl, post: 360459, member: 6892"] Baba mi i dedo mi .. Eh kolku mi nedostigaat dvajcata dedovci i babata od strana na majka mi .. Za niv mozam roman da napisam imalku kje e .. Majkata na tatko mi e dushovadnik .. Odsekogash pravela spletki pomegju dvajcata sinovi i dvete snai .. Uste na moi 7 godini vidov kolku mozhe eden chovek da e zloben . Dvete bratuchedki jadea argeti ( po 1 za sekoja ) , jas i sestra mi neretko jadevme pashteti od 10 den , nekogash kje ni kupeshe argeta i dvete ja delevme samo da ne se raspravame megjusebe i da ne se sitat onie dve .. Niv im davashe pari ( iako imaa za da si kupat shto sakaat ) , nas od rodenden na Veligden .. Skrishno im prakjashe zimnici koi majka mi gi praveshe po celi nokji .. Dedo mi beshe mnogu dobar .. Kolku nas tolku i na drugite vnuki .. Shto niv , toa i nas ni kupuvashe , nikogash ne ne delel . Za zhal , pochina , koga bev vtora sredno , noemvri , 2011 .. Roditelite na majka mi bea dushi od lugje , mnogu si gi sakav i edvaj chekav da gi vidam . Za zhal prerano pocinaa .. Na dedo mi edvaj se sekjavam , pochina vednas posle ratot 2001 , imav 6 godini .. Baba mi ja pomnam , golema bev koga pochina , Katolichki Bozik 2007 ... Sve bi dala da se zhivi .. I moram da priznaam , iako ovaa baba shto e zhiva e zlobna, sepak nema da mi e seedno koga kje pochine , krvta ne e voda .. Ne rekle za dzabe .. P.S. Se izvinuvam za latinica , nemam MK poddrshka na laptopot [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Вашите баба и дедо
На врв
Bottom