Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Вашите баба и дедо
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 146825" data-attributes="member: 621"><p>Баба ми, мајка му на татко ми, умрела точно 20 дена пред да се родам јас, од тага по ќерка и` која починала од шеќерна болест на близу 30 години. Нејзиниот маж, дедо ми, умре исто така од шеќерна болест кога јас бев 4 годинки...го паметам по малку по неговиот специфичен од со бастунот.</p><p>Баба ми, мајка и` на мајка ми, почина пред 9 години и паметам ко да беше вчера. Речиси половина од нејзиниот живот го помина целосно парализирана, јадеше течна храна затоа што одвај ја движеше вилицата и одвај зборуваше...но си ја сакав многу, иако пред да почине имаше склероза во рана фаза. Пред да почине 3 дена начувствував дека ќе се случи тоа и плачев по неа...</p><p>Дедо, татко и` на мајка ми, е сеуште жив. Некни бев да го посетам и да го видам како е и што прави. Има речиси целосно оштетен вид поради тоа што има преживеано струен удар од далекувод. Приметувам дека и кај него почнува склерозата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 146825, member: 621"] Баба ми, мајка му на татко ми, умрела точно 20 дена пред да се родам јас, од тага по ќерка и` која починала од шеќерна болест на близу 30 години. Нејзиниот маж, дедо ми, умре исто така од шеќерна болест кога јас бев 4 годинки...го паметам по малку по неговиот специфичен од со бастунот. Баба ми, мајка и` на мајка ми, почина пред 9 години и паметам ко да беше вчера. Речиси половина од нејзиниот живот го помина целосно парализирана, јадеше течна храна затоа што одвај ја движеше вилицата и одвај зборуваше...но си ја сакав многу, иако пред да почине имаше склероза во рана фаза. Пред да почине 3 дена начувствував дека ќе се случи тоа и плачев по неа... Дедо, татко и` на мајка ми, е сеуште жив. Некни бев да го посетам и да го видам како е и што прави. Има речиси целосно оштетен вид поради тоа што има преживеано струен удар од далекувод. Приметувам дека и кај него почнува склерозата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Вашите баба и дедо
На врв
Bottom