Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 74976" data-attributes="member: 264"><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига еден топол поглед,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и цврсто држење за рака.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига сјајот на едни очи,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и храброста да им шепнам TE САКАМ.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига една силна прегратка,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и скришно украден бакнеж.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Толку нешта ми недостигаат!…</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">а те нема да ми ги дадеш.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостигаат долгите разговори</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и доверените тајни.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостигаат погледите,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и очи со искри сјајни.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига рамо за плачење,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">и смеата од срце.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига, се губат</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">две подадени раце.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига зима</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">затрупана во бели снегови,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">за мене топли денови</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">ми недостигаат оние мигови…</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Не ми недостига љубовта твоја,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">никогаш ја немав.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Мене не ми недостигаш Ти!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #666666">Ми недостига човекот кој мислев дека си…</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 74976, member: 264"] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига еден топол поглед,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и цврсто држење за рака.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига сјајот на едни очи,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и храброста да им шепнам TE САКАМ.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига една силна прегратка,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и скришно украден бакнеж.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Толку нешта ми недостигаат!…[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]а те нема да ми ги дадеш.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостигаат долгите разговори[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и доверените тајни.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостигаат погледите,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и очи со искри сјајни.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига рамо за плачење,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]и смеата од срце.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига, се губат[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]две подадени раце.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига зима[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]затрупана во бели снегови,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]за мене топли денови[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]ми недостигаат оние мигови…[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Не ми недостига љубовта твоја,[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]никогаш ја немав.[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Мене не ми недостигаш Ти![/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#666666]Ми недостига човекот кој мислев дека си…[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom