Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 67016" data-attributes="member: 67"><p><span style="font-size: 15px">невидливо видлива</span></p><p></p><p>зашто тоа е најлесната одбрана</p><p>најлесниот начин на одбрана</p><p>земи еден предмет</p><p>обложи го со огледала по страните</p><p>па стави го каде сакаш</p><p>потоа затвори ги очите и заврти се околу себе неколку пати</p><p>толку колку да ја загубиш ориентацијата</p><p>и да заборавиш каде си го ставил</p><p>отвори ги очите</p><p>обиди се да го пронајдеш</p><p>можеби ќе успееш лесно</p><p>ако пулсот негов ти се врежал врз дланките</p><p>можеби и мене успеваш да ме пронајдеш лесно</p><p>зашто ми го имаш пулсот</p><p>врежан во тебе</p><p>но, ти си ти</p><p>а јас можеби немам поинаква одбрана</p><p>освен да се завиткам во огледала</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 67016, member: 67"] [SIZE=4]невидливо видлива[/SIZE] зашто тоа е најлесната одбрана најлесниот начин на одбрана земи еден предмет обложи го со огледала по страните па стави го каде сакаш потоа затвори ги очите и заврти се околу себе неколку пати толку колку да ја загубиш ориентацијата и да заборавиш каде си го ставил отвори ги очите обиди се да го пронајдеш можеби ќе успееш лесно ако пулсот негов ти се врежал врз дланките можеби и мене успеваш да ме пронајдеш лесно зашто ми го имаш пулсот врежан во тебе но, ти си ти а јас можеби немам поинаква одбрана освен да се завиткам во огледала [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom