Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="187 SB" data-source="post: 373992" data-attributes="member: 9363"><p>Чувствувам дека моето заминување ќе биде наскоро,</p><p>и не се плашам односно не стравувам од тоа што ќе се случи</p><p>Се обидувам да не мислам на тоа, но од далеку нешто ме потсетува да бидам подготвен</p><p>во главата имам бура која не престанува, а ветарот се погласно бучи.</p><p>Зад себе оставам многу неостварени желби и соништа кои можеле да бидат јаве</p><p>но ниту на миг не чувствувам одговорност и не се каам што така постапив</p><p>На тој пат во последен момент се сеќавам на некои моменти кои биле клучни</p><p>најважно е што ниту за момент од својата зацртана цел никогаш не отстапив</p><p>да се уништувам себе за доброто на останатите кои биле околу мене</p><p>и да се убедувам дека постапувам добро иако бев свесен дека всушност не е така</p><p>но сега е веќе доцна времето ми е одбројано, а мојата роза се суши и вене</p><p>премногу долго го очекуваше дождот кој можеше за кратко да ја врати во живот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="187 SB, post: 373992, member: 9363"] Чувствувам дека моето заминување ќе биде наскоро, и не се плашам односно не стравувам од тоа што ќе се случи Се обидувам да не мислам на тоа, но од далеку нешто ме потсетува да бидам подготвен во главата имам бура која не престанува, а ветарот се погласно бучи. Зад себе оставам многу неостварени желби и соништа кои можеле да бидат јаве но ниту на миг не чувствувам одговорност и не се каам што така постапив На тој пат во последен момент се сеќавам на некои моменти кои биле клучни најважно е што ниту за момент од својата зацртана цел никогаш не отстапив да се уништувам себе за доброто на останатите кои биле околу мене и да се убедувам дека постапувам добро иако бев свесен дека всушност не е така но сега е веќе доцна времето ми е одбројано, а мојата роза се суши и вене премногу долго го очекуваше дождот кој можеше за кратко да ја врати во живот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom