Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 357803" data-attributes="member: 3001"><p>Bench klupa</p><p>Koga neshto ti se lupa </p><p>Najdi dobra bench klupa.</p><p>No i klupata srce ima</p><p>I kosmosot ja slusha</p><p>Nejzinata dusha.</p><p>Jadna dusha vo ovaa susha</p><p>Samo moze da e oskorusha.</p><p>Bench klupa so mnogu moznosti</p><p>Bez pogodnosti </p><p>Gjavolski e skupa</p><p>Ke ti bide muka.</p><p>I ovaa rima vo zima </p><p>Bez sneg</p><p>Vo vreme ludo</p><p>Ne e cudo sto za sex gimnastika </p><p>Osven dobra mastika</p><p>Treba i bezbojna plastika .</p><p>Bench, bench, bench</p><p>Te ceka bench klupa za da se odmorish</p><p>Za da ne gorish kolku i da bolish</p><p>Zasto bench klupa moze da se skrshi</p><p>I dobro se da svrshi.</p><p>Bench klupa so vino se odrzava, </p><p>So lupanje se podrzava,</p><p>Vo ovaa drzava samo taa ne e skrzava.</p><p>O moja dobra bench klupo</p><p>Ne e mnogu glupo</p><p>Iako e skupo</p><p>Da te cuvam tajno</p><p>Da te glancam sjajno </p><p>Da ne bides lajno.</p><p>Moja dobra bench klupo</p><p>Ponekogash sum zajko</p><p>Ama sladok zajko</p><p>Lele majko.</p><p>Bench klupa e lek </p><p>No i taa ima vek</p><p>Dava dobar shmek</p><p>Samo da ne e mek</p><p>Vo zivotot klet.</p><p>Ooooo bench bench bench</p><p>Mora malo da se lupa</p><p>Posredstvom MUPA.(ministerstvo unitrashnjih poslova)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 357803, member: 3001"] Bench klupa Koga neshto ti se lupa Najdi dobra bench klupa. No i klupata srce ima I kosmosot ja slusha Nejzinata dusha. Jadna dusha vo ovaa susha Samo moze da e oskorusha. Bench klupa so mnogu moznosti Bez pogodnosti Gjavolski e skupa Ke ti bide muka. I ovaa rima vo zima Bez sneg Vo vreme ludo Ne e cudo sto za sex gimnastika Osven dobra mastika Treba i bezbojna plastika . Bench, bench, bench Te ceka bench klupa za da se odmorish Za da ne gorish kolku i da bolish Zasto bench klupa moze da se skrshi I dobro se da svrshi. Bench klupa so vino se odrzava, So lupanje se podrzava, Vo ovaa drzava samo taa ne e skrzava. O moja dobra bench klupo Ne e mnogu glupo Iako e skupo Da te cuvam tajno Da te glancam sjajno Da ne bides lajno. Moja dobra bench klupo Ponekogash sum zajko Ama sladok zajko Lele majko. Bench klupa e lek No i taa ima vek Dava dobar shmek Samo da ne e mek Vo zivotot klet. Ooooo bench bench bench Mora malo da se lupa Posredstvom MUPA.(ministerstvo unitrashnjih poslova) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom