Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 301861" data-attributes="member: 1970"><p>Те видов..</p><p>Пред да те видам.</p><p>Моја нејасна визија.</p><p>Го слушнав твоето име</p><p>пред да го слушнам од тебе.</p><p>Ме потсети на Архангелот.</p><p>Борецот на светлината.</p><p>Помислив..колку убаво име.</p><p>Те видов..</p><p>Те препознав.</p><p>Ме преплави со </p><p>емоции како ураган во кој се изгубив.</p><p>И сега.. </p><p>Те опишувам.</p><p>Те сонувам.</p><p>Те идеализирам.</p><p>Визија,</p><p>реалност,</p><p>илузија,</p><p>реалност,</p><p>идеал,</p><p>реалност,</p><p>сон.</p><p>Што си?</p><p>Си плачел ли некогаш?</p><p>Денеска видов сува трага од солза </p><p>на лицето твое.</p><p>Каква тајна чуваш за мене?</p><p>Ќе дознаам ли?</p><p>Се прашувам кој ли те створил </p><p>така совршен?</p><p>Несовршено совршен.</p><p>Нека биде вистина.</p><p>Биди моја вистина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 301861, member: 1970"] Те видов.. Пред да те видам. Моја нејасна визија. Го слушнав твоето име пред да го слушнам од тебе. Ме потсети на Архангелот. Борецот на светлината. Помислив..колку убаво име. Те видов.. Те препознав. Ме преплави со емоции како ураган во кој се изгубив. И сега.. Те опишувам. Те сонувам. Те идеализирам. Визија, реалност, илузија, реалност, идеал, реалност, сон. Што си? Си плачел ли некогаш? Денеска видов сува трага од солза на лицето твое. Каква тајна чуваш за мене? Ќе дознаам ли? Се прашувам кој ли те створил така совршен? Несовршено совршен. Нека биде вистина. Биди моја вистина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom