Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Achernar" data-source="post: 282528" data-attributes="member: 3190"><p>Ова дождливо утро,</p><p>ми носи задоволство,</p><p>скриен насмев,</p><p>те препознав,</p><p>од небото извираш,</p><p>со стил налегнуваш,</p><p>на листовите од цвеќето,</p><p>кое го купив за мојата драга,</p><p>ме потсети на тебе,</p><p>на тоа утро кое не беше дождливо,</p><p>кога ја натопуваше кожата на страста,</p><p>како овие капки волшебни,</p><p>кој може да ги види,</p><p>денови потоа,</p><p>се уште ги чувствувам усните твои врз мојата машкост,</p><p>ги вдишувам длабоко девојките кои ме одминуваат,</p><p>како перверзник,</p><p>не ги погледнувам,</p><p>твојата силуета ја замислувам,</p><p>ме возбудуваш,</p><p>но не те љубам,</p><p>не земај ме зол,</p><p>земи ме убав,</p><p>без да спомнеш,</p><p>нема да те разочарам,</p><p>а како би можел,</p><p>ти ја креираш,</p><p>ја правиш довербата поцврста,</p><p>во оној дел од моето тело,</p><p>со кој влегувам непоканет во тебе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Achernar, post: 282528, member: 3190"] Ова дождливо утро, ми носи задоволство, скриен насмев, те препознав, од небото извираш, со стил налегнуваш, на листовите од цвеќето, кое го купив за мојата драга, ме потсети на тебе, на тоа утро кое не беше дождливо, кога ја натопуваше кожата на страста, како овие капки волшебни, кој може да ги види, денови потоа, се уште ги чувствувам усните твои врз мојата машкост, ги вдишувам длабоко девојките кои ме одминуваат, како перверзник, не ги погледнувам, твојата силуета ја замислувам, ме возбудуваш, но не те љубам, не земај ме зол, земи ме убав, без да спомнеш, нема да те разочарам, а како би можел, ти ја креираш, ја правиш довербата поцврста, во оној дел од моето тело, со кој влегувам непоканет во тебе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom