Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Estelle" data-source="post: 262992" data-attributes="member: 3417"><p>Играта на љубовниците</p><p></p><p></p><p>Нежно ми шепна,</p><p>тука сум мила..</p><p>Со прстите почна да шеташ по </p><p>моето лице.</p><p>Играше непозната за мене игра</p><p>скокоткајќи ме по телото,</p><p>будејќи ги </p><p>сокриените во длабочината</p><p>чувства.</p><p>Воздивнував,полудувајќи </p><p>од возбуда.</p><p>Милион воздишки од полуотворените усни зачинети</p><p>со страст и копнеж.</p><p>Те посакувам.</p><p>Прошепотив,</p><p>играј ја со мене</p><p>играта на љубовниците..</p><p>Сега овде.</p><p>Играј со мене..</p><p>Дај ми трошка љубов.</p><p>Се припивав до твоето тело сакајќи да се стопам во тебе.</p><p>Да бидеме едно.</p><p>Да исчезнам во екстазата </p><p>створена од нашите врели тела.</p><p>Во миг во кој времето запира </p><p>и постојат само две тела,</p><p>две души претопени во една.</p><p>Води љубов со мене..</p><p>Сега овде..не оди..ти шепотев</p><p>бакнувајќи те..</p><p>Водевме љубов,</p><p>занесени во ритуалот на љубовта. </p><p>Чин на задоволство.</p><p>И тогаш..тогаш,те снема.</p><p>Те однесоа кочиите на ветрот.</p><p>Ги отворив очите.</p><p>Темна соба и саат кој чука.</p><p>Играта на љубовниците беше</p><p>само сон....</p><p></p><p>Септембар 2013</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Estelle, post: 262992, member: 3417"] Играта на љубовниците Нежно ми шепна, тука сум мила.. Со прстите почна да шеташ по моето лице. Играше непозната за мене игра скокоткајќи ме по телото, будејќи ги сокриените во длабочината чувства. Воздивнував,полудувајќи од возбуда. Милион воздишки од полуотворените усни зачинети со страст и копнеж. Те посакувам. Прошепотив, играј ја со мене играта на љубовниците.. Сега овде. Играј со мене.. Дај ми трошка љубов. Се припивав до твоето тело сакајќи да се стопам во тебе. Да бидеме едно. Да исчезнам во екстазата створена од нашите врели тела. Во миг во кој времето запира и постојат само две тела, две души претопени во една. Води љубов со мене.. Сега овде..не оди..ти шепотев бакнувајќи те.. Водевме љубов, занесени во ритуалот на љубовта. Чин на задоволство. И тогаш..тогаш,те снема. Те однесоа кочиите на ветрот. Ги отворив очите. Темна соба и саат кој чука. Играта на љубовниците беше само сон.... Септембар 2013 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom