Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 256029" data-attributes="member: 1970"><p>Ride the snake</p><p></p><p>Ајде..оди си од мене..</p><p>Те молам како што никогаш никого не сум молела..</p><p>Оди и остави мојата душа да биде само моја..</p><p>Ајде оди си..Те молам..</p><p>Ги слушнав твоите пораки,ја знам твојата моќ,</p><p>само пушти ме да го живеам овој живот.</p><p>Зарем барам премногу?</p><p>Го сакам само мирот и слободата.</p><p>Ништо повеќе.</p><p>Ме слушаш ли пријателу??</p><p>Ги слушаш ли моите зборови кои извираат од дното на душава..???</p><p>Дај ми сила ти прекрасен ангелу..</p><p>Дај ми сила да издржам..</p><p>Биди мој чувар,мој патоказ..</p><p>Сакам да ги спуштам револверите со сребрени </p><p>куршуми кои ги носам веќе долго </p><p>со себе,не испуштајќи ги од вид..</p><p>Да воздивнам..да успеам..</p><p>Ме слушаш ли пријателу?</p><p>Знам дека ме слушаш,но јас..</p><p>Јас сум таа која не знае да слушне..</p><p>Научи ме..Брзо учам..</p><p>Направи ме твоја воинка..</p><p>Заштити ме,јас сум само една девојка </p><p>која бара сила,да ја скроти </p><p>змијата,да не би ме проголтала..</p><p>Да можам </p><p>да полетам на крилјата на орелот..</p><p>Ајде пушти ме,ти демонска змијо..</p><p>Ride the snake..</p><p>Некој рече..</p><p>Just learn how to ride..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 256029, member: 1970"] Ride the snake Ајде..оди си од мене.. Те молам како што никогаш никого не сум молела.. Оди и остави мојата душа да биде само моја.. Ајде оди си..Те молам.. Ги слушнав твоите пораки,ја знам твојата моќ, само пушти ме да го живеам овој живот. Зарем барам премногу? Го сакам само мирот и слободата. Ништо повеќе. Ме слушаш ли пријателу?? Ги слушаш ли моите зборови кои извираат од дното на душава..??? Дај ми сила ти прекрасен ангелу.. Дај ми сила да издржам.. Биди мој чувар,мој патоказ.. Сакам да ги спуштам револверите со сребрени куршуми кои ги носам веќе долго со себе,не испуштајќи ги од вид.. Да воздивнам..да успеам.. Ме слушаш ли пријателу? Знам дека ме слушаш,но јас.. Јас сум таа која не знае да слушне.. Научи ме..Брзо учам.. Направи ме твоја воинка.. Заштити ме,јас сум само една девојка која бара сила,да ја скроти змијата,да не би ме проголтала.. Да можам да полетам на крилјата на орелот.. Ајде пушти ме,ти демонска змијо.. Ride the snake.. Некој рече.. Just learn how to ride.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Ваша поезија
На врв
Bottom