Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата врска гледана од страна на вашето друштво
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Мортидо" data-source="post: 162428" data-attributes="member: 670"><p>А што ако вашиот партнер се меша во вашите пријателски врски? Се случува да од ко ќе се фатат двајца да изгубат контакт со некој пријатели; до вчера ко ќе се видат ќе се изгушкаат, денес само едно здраво оддалеку. Него не е тоа темата.</p><p></p><p>Нз, до сега ми се немаат мешано во ниедна врска, можеби поради што сите женски сум ги држел на дистанца од друштвото, та и ретко се познавале меѓу себе или само здраво. Кај мене секогаш се дешавало со девојката да излегувам само ние двајца сами или со нејзиното друштво, оти мојве увек се биле со некои свои обавези.</p><p></p><p>Но ми се деси еднаш у средно да послушам совет од другарчињата со која да продолжам од две што ги имав на лагер, и ми го потпикаја јако. За таа што поише ја свиџав ми велеа била растурена пустата, а другава да ти била прибрано девојче, со неа да се фатам. И така сакајќи да одам со домаќинка у тие години, си останав скоро една година сув барут та морав да и раскинам оти до брак не планирала да се општи кутрата. Пу бе!</p><p></p><p>Инаку, да нема мешање и проблеми, мој совет е друштвото и партнерот да се стават на два краја и да немаат многу контакти. Проверено.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Мортидо, post: 162428, member: 670"] А што ако вашиот партнер се меша во вашите пријателски врски? Се случува да од ко ќе се фатат двајца да изгубат контакт со некој пријатели; до вчера ко ќе се видат ќе се изгушкаат, денес само едно здраво оддалеку. Него не е тоа темата. Нз, до сега ми се немаат мешано во ниедна врска, можеби поради што сите женски сум ги држел на дистанца од друштвото, та и ретко се познавале меѓу себе или само здраво. Кај мене секогаш се дешавало со девојката да излегувам само ние двајца сами или со нејзиното друштво, оти мојве увек се биле со некои свои обавези. Но ми се деси еднаш у средно да послушам совет од другарчињата со која да продолжам од две што ги имав на лагер, и ми го потпикаја јако. За таа што поише ја свиџав ми велеа била растурена пустата, а другава да ти била прибрано девојче, со неа да се фатам. И така сакајќи да одам со домаќинка у тие години, си останав скоро една година сув барут та морав да и раскинам оти до брак не планирала да се општи кутрата. Пу бе! Инаку, да нема мешање и проблеми, мој совет е друштвото и партнерот да се стават на два краја и да немаат многу контакти. Проверено. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Вашата врска гледана од страна на вашето друштво
На врв
Bottom