Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="alba" data-source="post: 318380" data-attributes="member: 763"><p>Јас не негирам дека има такви луѓе што ама можностите се повеќе во град одколку во село, состојбата на нашите театри се такви какви што се затошто толку ни е сеопштата образованост за тоа ние немаме култура за одење на такви места, незнаеме да го цениме тоа. </p><p>Знам дека приоритети на родителите влијаат на децата еве на пр доколку татко ми ја прифатеше работата во Скопје на мои 5-6 год сега јас ќе немав да плаќам кирија и можеби ќе се занимав со пливање тоа ми беше желба ама ете тоа е тоа може би и ке се школував во друга држава итн. </p><p></p><p></p><p>Ок твоите деца уште од мали се спремни да конкурираат за нобелова награда ама воздухот ги спречува сфатив.</p><p>Уште искрено да одговореше како од толку прескрана селска идила тебе единствен избор ти стана Скопје ... знам финансиите зш во село не се раѓаат на дрво пари. Кое е тоа село во МКД значи во МКД каде твоите деца ќе го научеа сево ова додека ти обративаше земја?</p><p>Уназадени, неможе да речам така зошто едни се можностите село други во град, и како тоа ти не им наметнуваш кога они се толку мали и уште неможат да донесуваат одлуки а ти ќе ги враќаш во село - тоа не е нметнување, што ако утре ти реча да останевме во Скопје ке бев друг човек а ти не врати во село а?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alba, post: 318380, member: 763"] Јас не негирам дека има такви луѓе што ама можностите се повеќе во град одколку во село, состојбата на нашите театри се такви какви што се затошто толку ни е сеопштата образованост за тоа ние немаме култура за одење на такви места, незнаеме да го цениме тоа. Знам дека приоритети на родителите влијаат на децата еве на пр доколку татко ми ја прифатеше работата во Скопје на мои 5-6 год сега јас ќе немав да плаќам кирија и можеби ќе се занимав со пливање тоа ми беше желба ама ете тоа е тоа може би и ке се школував во друга држава итн. Ок твоите деца уште од мали се спремни да конкурираат за нобелова награда ама воздухот ги спречува сфатив. Уште искрено да одговореше како од толку прескрана селска идила тебе единствен избор ти стана Скопје ... знам финансиите зш во село не се раѓаат на дрво пари. Кое е тоа село во МКД значи во МКД каде твоите деца ќе го научеа сево ова додека ти обративаше земја? Уназадени, неможе да речам така зошто едни се можностите село други во град, и како тоа ти не им наметнуваш кога они се толку мали и уште неможат да донесуваат одлуки а ти ќе ги враќаш во село - тоа не е нметнување, што ако утре ти реча да останевме во Скопје ке бев друг човек а ти не врати во село а? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
На врв
Bottom