Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 318375" data-attributes="member: 1867"><p>Моите деца секако учат англиски, а ке научат и германски и уште некој јазик плус. Моите деца учат и уште многу други нешта како свирење гитара, пеење, цртаат одлично, одлично се снаоѓаат со технологијата, изработуваат накит покрај мене, супер им оди математика и решаваат математички проблеми што ретко кое дете на нивна возраст би ги решило, имаат познавања од астрономија и читаат енциклопедии на таа тема, ги интересира и географија и ги знаат главните градови на побеќето држави и ги препознаваат знамињата... сето тоа на возраст од седум и пет години и се што научиле, научиле затоа што нив ги интересирало, а не затоа што сум им наметнувала. Знаењето за храната, за билките и за природата кое го имаат им е плус основните знаења, јас не гледам зошто некој човек би бил уназаден ако учи да произведува храна, да стекнува способности за качување по дрвја или ако знае да ужива во мали и едноставни нешта како што се ѕвездите на небото или светулките? Објасни ми те молам, навистина не ми е јасно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 318375, member: 1867"] Моите деца секако учат англиски, а ке научат и германски и уште некој јазик плус. Моите деца учат и уште многу други нешта како свирење гитара, пеење, цртаат одлично, одлично се снаоѓаат со технологијата, изработуваат накит покрај мене, супер им оди математика и решаваат математички проблеми што ретко кое дете на нивна возраст би ги решило, имаат познавања од астрономија и читаат енциклопедии на таа тема, ги интересира и географија и ги знаат главните градови на побеќето држави и ги препознаваат знамињата... сето тоа на возраст од седум и пет години и се што научиле, научиле затоа што нив ги интересирало, а не затоа што сум им наметнувала. Знаењето за храната, за билките и за природата кое го имаат им е плус основните знаења, јас не гледам зошто некој човек би бил уназаден ако учи да произведува храна, да стекнува способности за качување по дрвја или ако знае да ужива во мали и едноставни нешта како што се ѕвездите на небото или светулките? Објасни ми те молам, навистина не ми е јасно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
На врв
Bottom