Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 318281" data-attributes="member: 1867"><p>Јас сум родена во село и во село живеев до 19-20 години. Знам каков е животот таму и знам точно што сакам од тој живот. Сега живеам во Скопје затоа што немам друг избор, не би ти објаснувала за околностите во кои се наоѓам, но верувај дека моментално друг избор немам, но си работам на случајот и најверојатно за 2 до 3 години ке успеам да си го остварам сонот.</p><p>Муабетите за здрава храна не се дрн, дрн како што ги нарекуваш. Јас многу се грижам за тоа што јадеме, сум пишувала за тоа на многу теми низ форумот, ме мрзи да се повторувам.</p><p>За одење во кино, театар и музеј се потребни и пари и време, културата нема врска со тоа. Да беше така сите ке ги гасеа мобилните додека гледаат престави, па не е така ( прост пример).</p><p>Јас си ги познавам моите деца и ги почитувам нивните желби и потреби. Не сум родител кој сака да наметнува и одлуката да се преселам во село кога ке сум во можност, не е донесена туку така.Јас најдобро си ја знам состојбата и знам што можам да им пружам тука, затоа те молам да се воздржиш од остри коментари на таа тема бидејки не гледам причина да се расправаме дали јас правам добро за моите деца или не. Инаку не разбирам зошто мислиш дека децата во село не би биле социјализирани, јас никаде не напоменав дека нив ке им ја забранам социјализацијата само затоа што јас не сум социјализирана личност?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 318281, member: 1867"] Јас сум родена во село и во село живеев до 19-20 години. Знам каков е животот таму и знам точно што сакам од тој живот. Сега живеам во Скопје затоа што немам друг избор, не би ти објаснувала за околностите во кои се наоѓам, но верувај дека моментално друг избор немам, но си работам на случајот и најверојатно за 2 до 3 години ке успеам да си го остварам сонот. Муабетите за здрава храна не се дрн, дрн како што ги нарекуваш. Јас многу се грижам за тоа што јадеме, сум пишувала за тоа на многу теми низ форумот, ме мрзи да се повторувам. За одење во кино, театар и музеј се потребни и пари и време, културата нема врска со тоа. Да беше така сите ке ги гасеа мобилните додека гледаат престави, па не е така ( прост пример). Јас си ги познавам моите деца и ги почитувам нивните желби и потреби. Не сум родител кој сака да наметнува и одлуката да се преселам во село кога ке сум во можност, не е донесена туку така.Јас најдобро си ја знам состојбата и знам што можам да им пружам тука, затоа те молам да се воздржиш од остри коментари на таа тема бидејки не гледам причина да се расправаме дали јас правам добро за моите деца или не. Инаку не разбирам зошто мислиш дека децата во село не би биле социјализирани, јас никаде не напоменав дека нив ке им ја забранам социјализацијата само затоа што јас не сум социјализирана личност? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Би живееле ли во Скопје?
На врв
Bottom