Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 228981" data-attributes="member: 312"><p>Колективната свест е сведена на минимум, додека на пазарот се нуди производ кој ќе ги задоволи потребите на општата маса. Ние го плукаме Вучиќ со турското, Братот и старлетите кои патем се културен израз за спонзоруши, невестичките, или Хурем на годината, но тие се показател дека народот го сака и го гледа тоа. Колку и да е сељак Вучиќ, тој знае како да погоди во центарот на Муртино, каде е нормално мажот на жената да и вика ој мури дај ракијата, да ја гаѓа со упаљач или таа да вари кафе во знак на благодарност дека рандом луѓе и го донеле дома мртов пијан мажот после посета на рандом биртија.</p><p></p><p>Тоа е нормално за неа затоа што мајка и` била третирана на ист начин, баба и, односно се што моча клечејќи у нејзината фамилија. Што можете да сторите во однос на ова? Почнете да исмејувате по дома. Серии, емисии, квази вести, братови итн, а за замена нудете алтернативи, правете мајмун од себе и ќе упали. Ако не скроз, тогаш задоволително.</p><p></p><p>Мајка ми, патем да е жива и здрава ми ја направи цитрон со лелеци од таа мала кутија во дневна што произведуваше плач и колнења онака добри 6 часа во денот. Ништо не можеше да помогне околу таквото срање, бидејќи ти е дома и ти ги оптеретува ушните канали, иако сум полуглува на едното. Ми пукна филм и седнав до неа. Почнав да гестакулирам заедно со нив, да се корнам од смеење, да имитирам плачење, да презентирам зачуденост, страв и фобија во моментите на слоу емоушн во време на индиските времиња, абе партали.</p><p>За време на реклами да зборам дека ова е перење на мозок, дека има други алтернативи како читање книга, везење, шиење, дрн дрн дрн.</p><p>И верувајте дека допрев. После еден месец шестчасовното лелекање се намали на едночасовно лелекање. Дури и јас осетив грижа на совест дека на моменти ми фалат. Мајка ми од рекордни 5 серии за гледање, се симна само на една.</p><p>Зујте како муви и гледајте некоја тепалка за истите да не ве осакати. Ако успешно го поминете тестот ќе ја замолчите кутијата која ви врши тортура во домот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 228981, member: 312"] Колективната свест е сведена на минимум, додека на пазарот се нуди производ кој ќе ги задоволи потребите на општата маса. Ние го плукаме Вучиќ со турското, Братот и старлетите кои патем се културен израз за спонзоруши, невестичките, или Хурем на годината, но тие се показател дека народот го сака и го гледа тоа. Колку и да е сељак Вучиќ, тој знае како да погоди во центарот на Муртино, каде е нормално мажот на жената да и вика ој мури дај ракијата, да ја гаѓа со упаљач или таа да вари кафе во знак на благодарност дека рандом луѓе и го донеле дома мртов пијан мажот после посета на рандом биртија. Тоа е нормално за неа затоа што мајка и` била третирана на ист начин, баба и, односно се што моча клечејќи у нејзината фамилија. Што можете да сторите во однос на ова? Почнете да исмејувате по дома. Серии, емисии, квази вести, братови итн, а за замена нудете алтернативи, правете мајмун од себе и ќе упали. Ако не скроз, тогаш задоволително. Мајка ми, патем да е жива и здрава ми ја направи цитрон со лелеци од таа мала кутија во дневна што произведуваше плач и колнења онака добри 6 часа во денот. Ништо не можеше да помогне околу таквото срање, бидејќи ти е дома и ти ги оптеретува ушните канали, иако сум полуглува на едното. Ми пукна филм и седнав до неа. Почнав да гестакулирам заедно со нив, да се корнам од смеење, да имитирам плачење, да презентирам зачуденост, страв и фобија во моментите на слоу емоушн во време на индиските времиња, абе партали. За време на реклами да зборам дека ова е перење на мозок, дека има други алтернативи како читање книга, везење, шиење, дрн дрн дрн. И верувајте дека допрев. После еден месец шестчасовното лелекање се намали на едночасовно лелекање. Дури и јас осетив грижа на совест дека на моменти ми фалат. Мајка ми од рекордни 5 серии за гледање, се симна само на една. Зујте како муви и гледајте некоја тепалка за истите да не ве осакати. Ако успешно го поминете тестот ќе ја замолчите кутијата која ви врши тортура во домот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
На врв
Bottom