Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 226048" data-attributes="member: 2740"><p>Кога сакаш да избегаш од сериите што го потресоа балканот и шоуто што ги сруши сите гледаности, едно од малкуте работи што ти преостануваат е да се дружиш некаде надвор т.е седнуваш на кафе муабет. Нормално, ако си човек како јас тоа не го доживуваш како промоција на новите штикли и цвикерите кои изгледаат како да носиш швајц апарат во ташна, него чиста дружба и два реда муабет. Седнуваш и немаш мир од еднолични муабети од типот: види ја па нели вчера истите патики ги носеше, по тренерки се појавила пак.. Се вртиш и гледаш две недифинирани суштества, на лице желба можеш да им стиснеш од пудра, два броја помал конфекциски број ултра мини фустанче и штикла 22 см. Ај да го ставам тоа на страна, си прочитал добра книга или си погледнал добар филм и сакаш да отвориш дискусија, да кажеш импресии или критики. И тука се соочуваш со муабети од тип па ајде бегај сега ќе филозофираме, 21 век е, мене последна книга ми беше касни порасни и тоа ми ја прочита мама.. И одма тука цело друштво паѓа од смеење и ти испаѓаш уствари оној досадниот во друштво што сите го избегаваат.</p><p>Значи џабе ти се сите вредности што си ги поседуваш, доволно е само да знаеш од чива кола се симна комшивката сабајлето за да бидеш почитуван.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 226048, member: 2740"] Кога сакаш да избегаш од сериите што го потресоа балканот и шоуто што ги сруши сите гледаности, едно од малкуте работи што ти преостануваат е да се дружиш некаде надвор т.е седнуваш на кафе муабет. Нормално, ако си човек како јас тоа не го доживуваш како промоција на новите штикли и цвикерите кои изгледаат како да носиш швајц апарат во ташна, него чиста дружба и два реда муабет. Седнуваш и немаш мир од еднолични муабети од типот: види ја па нели вчера истите патики ги носеше, по тренерки се појавила пак.. Се вртиш и гледаш две недифинирани суштества, на лице желба можеш да им стиснеш од пудра, два броја помал конфекциски број ултра мини фустанче и штикла 22 см. Ај да го ставам тоа на страна, си прочитал добра книга или си погледнал добар филм и сакаш да отвориш дискусија, да кажеш импресии или критики. И тука се соочуваш со муабети од тип па ајде бегај сега ќе филозофираме, 21 век е, мене последна книга ми беше касни порасни и тоа ми ја прочита мама.. И одма тука цело друштво паѓа од смеење и ти испаѓаш уствари оној досадниот во друштво што сите го избегаваат. Значи џабе ти се сите вредности што си ги поседуваш, доволно е само да знаеш од чива кола се симна комшивката сабајлето за да бидеш почитуван. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
На врв
Bottom