Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ghtalpo" data-source="post: 225534" data-attributes="member: 526"><p>Од 17 до 00 моите по дома се во масовна хипноза (претпоставувам Коперфилд е љубоморен).Почнуваат со некои индиски преку турските па се до доцнежните со велики брат.Лошото е што се сихронизирани и се толку депресивни што никако не ја разбрав убавината кога пола серија е плачење...</p><p>Се плашам дека со распадот на Југославија пропаднаа навистина многу работи.</p><p>Имаше паметам порано навистина некакви емисии,па и сериски филм,еден во недела боље живот ама бар вредеше и знаеш што гледаш.</p><p>Нема ни дружење и гостите биднаа луксуз.</p><p>[media=youtube]rin3dmcwqYA[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ghtalpo, post: 225534, member: 526"] Од 17 до 00 моите по дома се во масовна хипноза (претпоставувам Коперфилд е љубоморен).Почнуваат со некои индиски преку турските па се до доцнежните со велики брат.Лошото е што се сихронизирани и се толку депресивни што никако не ја разбрав убавината кога пола серија е плачење... Се плашам дека со распадот на Југославија пропаднаа навистина многу работи. Имаше паметам порано навистина некакви емисии,па и сериски филм,еден во недела боље живот ама бар вредеше и знаеш што гледаш. Нема ни дружење и гостите биднаа луксуз. [media=youtube]rin3dmcwqYA[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Балкански менталитет...
На врв
Bottom