Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МериСелест" data-source="post: 145767" data-attributes="member: 1010"><p>Kaкви се КолдПлеј такви се,барем промена да има,или пак би отишла на концерт на Хулио Иглесиас,него го почитувам како пејач...ама само да дојдат.Само нема кој да организира бојкот.Јас сум за забави секогаш ама не може да го имаме тоа ние ако и во иднина се случува тоа сценарио.Од тие пари што ги платиле Гета,Армин и сwбите можеле да размислат и да прочепкат низ интернет што сакаме ние бар да ги донеле Колд Плеј,Еванесенс,или некој пејач од светска класа.</p><p>Еднаш ми доагаше да им пишам порака на оние кои ги канаат пејачиве и да ги отерам кај што не треба.</p><p>Работава стана исто ко турско индиските серии-се едно исто.</p><p>Е да,кога сме веке кај начукувањето велиш дека кој не го слуша нема да отиде,а јас ке ти кажам дека ке го "прослушат"само да се пофалат дека плеснале на маса 1000 че...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МериСелест, post: 145767, member: 1010"] Kaкви се КолдПлеј такви се,барем промена да има,или пак би отишла на концерт на Хулио Иглесиас,него го почитувам како пејач...ама само да дојдат.Само нема кој да организира бојкот.Јас сум за забави секогаш ама не може да го имаме тоа ние ако и во иднина се случува тоа сценарио.Од тие пари што ги платиле Гета,Армин и сwбите можеле да размислат и да прочепкат низ интернет што сакаме ние бар да ги донеле Колд Плеј,Еванесенс,или некој пејач од светска класа. Еднаш ми доагаше да им пишам порака на оние кои ги канаат пејачиве и да ги отерам кај што не треба. Работава стана исто ко турско индиските серии-се едно исто. Е да,кога сме веке кај начукувањето велиш дека кој не го слуша нема да отиде,а јас ке ти кажам дека ке го "прослушат"само да се пофалат дека плеснале на маса 1000 че... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
На врв
Bottom