Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 145121" data-attributes="member: 229"><p>[USER=124]Revolution is my name ![/USER]</p><p>У право си друже, мора да постои и некој ко мене што не сфаќа колку треба да си труп, за <em>ова</em> да ти има некаква симболика и да не ти скурчи да го слушаш секој викенд:</p><p><em>„Bivao sam sa jednom i drugom</em></p><p><em>Muvao se sa onom i ovom</em></p><p><em>Druzio se sa srecom i tugom</em></p><p><em>A ti ode s prvim avionom.“</em></p><p>Да беше испеано во турбо-фолк стил, досега ќе беше 100 пати ставено во „Смешни турбо-фолк стихови“ и ќе беше идиотско.</p><p>Ама, тоа е вукојебина од песна, оти нели, тоа е мадафакин Рибља Чорба, бичез.</p><p></p><p>Пофалби и за врвната психо-анализа базирана на 2 мислења. Да ни беше сета омладина стручна ко тебе, Фројд ќе воскреснеше само за пак да умре од мака што не бил толку advanced аналитичар од 2 кажани реченици.</p><p>Заборави да константираш и дека им давам на грците таму да ме плескаат по потемнетото газе за 2 евра т.е. нели, оти се во криза, јас ним им давам пари за да ме плеснат.</p><p>Рандом совет: Не си давај за право да се вадиш со “секој си има право на сопствено мислење и избор“ кога ти си тој што прв нападна туѓо мислење. Контрадикторно much? Небитно. Реторско прашање.</p><p>Сега ќе ме извиниш, ме чека комбето за Грчка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 145121, member: 229"] [USER=124]Revolution is my name ![/USER] У право си друже, мора да постои и некој ко мене што не сфаќа колку треба да си труп, за [I]ова[/I] да ти има некаква симболика и да не ти скурчи да го слушаш секој викенд: [I]„Bivao sam sa jednom i drugom[/I] [I]Muvao se sa onom i ovom[/I] [I]Druzio se sa srecom i tugom[/I] [I]A ti ode s prvim avionom.“[/I] Да беше испеано во турбо-фолк стил, досега ќе беше 100 пати ставено во „Смешни турбо-фолк стихови“ и ќе беше идиотско. Ама, тоа е вукојебина од песна, оти нели, тоа е мадафакин Рибља Чорба, бичез. Пофалби и за врвната психо-анализа базирана на 2 мислења. Да ни беше сета омладина стручна ко тебе, Фројд ќе воскреснеше само за пак да умре од мака што не бил толку advanced аналитичар од 2 кажани реченици. Заборави да константираш и дека им давам на грците таму да ме плескаат по потемнетото газе за 2 евра т.е. нели, оти се во криза, јас ним им давам пари за да ме плеснат. Рандом совет: Не си давај за право да се вадиш со “секој си има право на сопствено мислење и избор“ кога ти си тој што прв нападна туѓо мислење. Контрадикторно much? Небитно. Реторско прашање. Сега ќе ме извиниш, ме чека комбето за Грчка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
На врв
Bottom