Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 142796" data-attributes="member: 229"><p>Е, вакво нешто треба да се испринта и да им се дели на оние браќа и сестри што “ќе си грмат на Пиволенд со добро друштво и старите добри бендови“ кои по случајност, секоја година ова време, им се баш омилените.</p><p>Небитно е што не издале песна во последните 10 години, таман да не се мачат да учат нови текстови нашиве.</p><p>Тоа е. На нашава раја не и’ се фрлаат 1000 денари за “сељаци“ од светски калибар кои не се познати на нашиве простори оти не се Гага калибар, кога кога можат за 600 од тоа иљадарче да си појдат на “ексклузивниот, последен и спектакуларен концерт на Цеца/Харис/Здравко/Џеј/Рибља Чорба“ итн, а со остатокот од парите да се опијанат ко говеда на “светско, а наше“, нели, уз проналазење себеси во “Био си ми жуто пиле, удрио те гром, па сад сузе ми падају нагоре.“</p><p>Мајке ми!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 142796, member: 229"] Е, вакво нешто треба да се испринта и да им се дели на оние браќа и сестри што “ќе си грмат на Пиволенд со добро друштво и старите добри бендови“ кои по случајност, секоја година ова време, им се баш омилените. Небитно е што не издале песна во последните 10 години, таман да не се мачат да учат нови текстови нашиве. Тоа е. На нашава раја не и’ се фрлаат 1000 денари за “сељаци“ од светски калибар кои не се познати на нашиве простори оти не се Гага калибар, кога кога можат за 600 од тоа иљадарче да си појдат на “ексклузивниот, последен и спектакуларен концерт на Цеца/Харис/Здравко/Џеј/Рибља Чорба“ итн, а со остатокот од парите да се опијанат ко говеда на “светско, а наше“, нели, уз проналазење себеси во “Био си ми жуто пиле, удрио те гром, па сад сузе ми падају нагоре.“ Мајке ми! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
А вие што очекувавте...?
На врв
Bottom