Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ајде да си играме!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 157325" data-attributes="member: 1790"><p>баво кажано. Не ме накурчи добро ти е напишано. Можеби и станува нелична, можеби и требаше да откријам повеќе, но темицава е веќе објавена. Патем многу имаш омраза кон мене. Иако сум неискусна или ете пишувам лоши колумни и метафори не ми одат никој не знае се. Чим ти знаеш повеќе, мене би ми било предраго да ми помогнеш, и да научам нешто, сигурно ти добар си во пишување колумни како што слушам од исказиве. Имаше многу членови на форумов што ми алудираа и ме насочија како треба да се пишуваи јас голем дел послушав. Извини ако некако ти имам згрешено за ароганцијата што ја добивам од тебе, и искрено грдо ми е, но иако ова е фаза мене ми е мило што јас низ пишување да речам...ја созревам. Зошто наместо тоа можам многу други глупости да направам во таа фазата. Во форумов јас не се претставувам како величенствен писател или незнам што туку ми е место за релаксација, учење и искуство. Свесна сум дека можеби некогаш ќе се смеам на некој текстови да. Но сите ние растеме и учиме. И да се смеам. Тоа ќе биде нешто позитивно. Сум имала и такви искуства.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 157325, member: 1790"] баво кажано. Не ме накурчи добро ти е напишано. Можеби и станува нелична, можеби и требаше да откријам повеќе, но темицава е веќе објавена. Патем многу имаш омраза кон мене. Иако сум неискусна или ете пишувам лоши колумни и метафори не ми одат никој не знае се. Чим ти знаеш повеќе, мене би ми било предраго да ми помогнеш, и да научам нешто, сигурно ти добар си во пишување колумни како што слушам од исказиве. Имаше многу членови на форумов што ми алудираа и ме насочија како треба да се пишуваи јас голем дел послушав. Извини ако некако ти имам згрешено за ароганцијата што ја добивам од тебе, и искрено грдо ми е, но иако ова е фаза мене ми е мило што јас низ пишување да речам...ја созревам. Зошто наместо тоа можам многу други глупости да направам во таа фазата. Во форумов јас не се претставувам како величенствен писател или незнам што туку ми е место за релаксација, учење и искуство. Свесна сум дека можеби некогаш ќе се смеам на некој текстови да. Но сите ние растеме и учиме. И да се смеам. Тоа ќе биде нешто позитивно. Сум имала и такви искуства. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Ајде да си играме!
На врв
Bottom