Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Антипатични актери
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 264915" data-attributes="member: 229"><p><strong>Блејк Лајвли</strong> - Коконава не дека е па некоја јака глумица, ама едноставно не ја варам.</p><p>Ај да кажеш таква ѝ е најпознатата улога, ама општо што сум ја гледала ми делува лигаво, празноглаво и досадно.</p><p><strong>Шиа Лебоф</strong> - Чудно типче, ситно, премногу изгубено...единствено би му давала улоги ко guy in background.</p><p><strong>Тоби Мегваер</strong> - Ко браќа да се со погорниов. Шљапнато типче поради кое мразев да го гледам Спајдермен.</p><p><strong>Еди Марфи</strong> - Да, постојат уште негови филмчиња на кои се смеам, ама човеков ја отупе. Секоја смешна улога мора тој да ја толкува. Ќе си биде сам себе и жена, мајка, комшија, наслон за стол, слугинка...</p><p>Ќе се сложам и за <strong>Алисон Ханиган</strong> и <strong>Ана Фарис</strong> што сте ги спомнале. И овие ко сестри да се. Првава ми е чисто одвратна и шуплива, без никаков квалитет, а Ана ми е безвезна, нешто ко понапредна верзија на Кристен поради тоа што има две фаци - или ќе се смее ко зелена, или ќе стои опулена.</p><p>Исто и лепојкине од калибар на Џенифер Лопез, Мадона и Парис Хилтон што сакаат насекаде да се пикнат, а за суво мандало не ги бива.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 264915, member: 229"] [B]Блејк Лајвли[/B] - Коконава не дека е па некоја јака глумица, ама едноставно не ја варам. Ај да кажеш таква ѝ е најпознатата улога, ама општо што сум ја гледала ми делува лигаво, празноглаво и досадно. [B]Шиа Лебоф[/B] - Чудно типче, ситно, премногу изгубено...единствено би му давала улоги ко guy in background. [B]Тоби Мегваер[/B] - Ко браќа да се со погорниов. Шљапнато типче поради кое мразев да го гледам Спајдермен. [B]Еди Марфи[/B] - Да, постојат уште негови филмчиња на кои се смеам, ама човеков ја отупе. Секоја смешна улога мора тој да ја толкува. Ќе си биде сам себе и жена, мајка, комшија, наслон за стол, слугинка... Ќе се сложам и за [B]Алисон Ханиган[/B] и [B]Ана Фарис[/B] што сте ги спомнале. И овие ко сестри да се. Првава ми е чисто одвратна и шуплива, без никаков квалитет, а Ана ми е безвезна, нешто ко понапредна верзија на Кристен поради тоа што има две фаци - или ќе се смее ко зелена, или ќе стои опулена. Исто и лепојкине од калибар на Џенифер Лопез, Мадона и Парис Хилтон што сакаат насекаде да се пикнат, а за суво мандало не ги бива. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Антипатични актери
На врв
Bottom