Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Антипатични актери
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="foREVer" data-source="post: 212316" data-attributes="member: 806"><p>За Ен ми е некако и мене самата чудно, пошо од една страна ми е слатка, ама од друга страна сериозно кога ќе отвори уста ми е страшна.</p><p>А Стив, аууу. Едвај го изгледав филмот шо му е со Ема Стоун и Рајан Гослинг.</p><p></p><p></p><p></p><p>Да продолжам со листата... Дечкото шо го глуми Хари Потер, <strong>Даниел</strong> something. Не ми се допаѓа нималку серијалот филмови за Хари Потер, а дечково во кој филм и да глуми, секогаш ќе ме потсеќа на малиот волшебник, така да I dislike him.</p><p></p><p><strong>Орландо Блум</strong>. Не ми е нешто многу антипатичен, ама кога ќе видам како се лигават некои по него, како бил најубавиот, најсексиот, све нај човек на планетава... Е тогаш ми станува многу антипатик. Не ми е ни малце убав, никогаш не ми бил.</p><p></p><p><strong>Меган Фокс</strong>... немам некое посебно мислење за неа, овде ја ставам само заради тоа што ми изгледа како Анџелина Џоли wannabe. Косата, очите, усните, тетоважите, целата нејзина става. Не изгради нејзин имиџ, туку директно отиде на проверено. A yбава е, не викам не. Како актерка ми е просечна.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="foREVer, post: 212316, member: 806"] За Ен ми е некако и мене самата чудно, пошо од една страна ми е слатка, ама од друга страна сериозно кога ќе отвори уста ми е страшна. А Стив, аууу. Едвај го изгледав филмот шо му е со Ема Стоун и Рајан Гослинг. Да продолжам со листата... Дечкото шо го глуми Хари Потер, [B]Даниел[/B] something. Не ми се допаѓа нималку серијалот филмови за Хари Потер, а дечково во кој филм и да глуми, секогаш ќе ме потсеќа на малиот волшебник, така да I dislike him. [B]Орландо Блум[/B]. Не ми е нешто многу антипатичен, ама кога ќе видам како се лигават некои по него, како бил најубавиот, најсексиот, све нај човек на планетава... Е тогаш ми станува многу антипатик. Не ми е ни малце убав, никогаш не ми бил. [B]Меган Фокс[/B]... немам некое посебно мислење за неа, овде ја ставам само заради тоа што ми изгледа како Анџелина Џоли wannabe. Косата, очите, усните, тетоважите, целата нејзина става. Не изгради нејзин имиџ, туку директно отиде на проверено. A yбава е, не викам не. Како актерка ми е просечна. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Антипатични актери
На врв
Bottom