Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Алкохолизам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Struggler" data-source="post: 231305" data-attributes="member: 2427"><p>Па доколку пишуваш пост, а притоа те мрзи не почнувај! </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Он-топик</p><p>Јас мислам дека алкохолизмот е завиност. Најчесто луѓето што посегаат кон алкохолот е тоа што се разочарани од се што ги опркужува околу нив.Нивната слаба финансиска состојба, домашните проблеми итн.</p><p>Кој би рекол дека секој кој посегнал кон пијалок уште на млади години е потенцијален алкохоличар?</p><p>-Само статистичарите би можеле да го предвидат тоа, а не оние кои и го искусиле тоа. Секој одговара за себе си што ќе биде понатаму, без некој да ти предвидува. Треба сам да знаеш до каде ти е границата, каде се разделуваш од реалноста и живееш (временски определено) во транс од алкохолот. Да знаеш кога да се напише (и малку повеќе), а кога не.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Struggler, post: 231305, member: 2427"] Па доколку пишуваш пост, а притоа те мрзи не почнувај! Он-топик Јас мислам дека алкохолизмот е завиност. Најчесто луѓето што посегаат кон алкохолот е тоа што се разочарани од се што ги опркужува околу нив.Нивната слаба финансиска состојба, домашните проблеми итн. Кој би рекол дека секој кој посегнал кон пијалок уште на млади години е потенцијален алкохоличар? -Само статистичарите би можеле да го предвидат тоа, а не оние кои и го искусиле тоа. Секој одговара за себе си што ќе биде понатаму, без некој да ти предвидува. Треба сам да знаеш до каде ти е границата, каде се разделуваш од реалноста и живееш (временски определено) во транс од алкохолот. Да знаеш кога да се напише (и малку повеќе), а кога не. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Алкохолизам
На врв
Bottom