Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Агресија кај малолетници - пропуст на родителите или?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 367157" data-attributes="member: 621"><p>И се сведува дека треба да покажеш заби така? Види јасни ми се мене сите тие работи, порано било така, во иднина ќе биде така. Не го поддржувам тој начин ама така функционира во глобала. Ако сакаш да не те закачаат покажуваш заби. </p><p>И јас бев со 5.0 просек од прво до матура, пробувале проблематични деца (родители по партии на власт, џандари, инспектори и сл) да ми прават проблеми и сум се тепал со нив затоа што знаев дека не функционираат демагогии со нив туку мораш да покажеш заби за да не те замараат и така и било, така и ќе биде.</p><p>И ако мислиш дека тука се само школите проблем, не се баш. Ете ти ги Финска и Норвешка нели ко алфа и омега во образовниот и државниот систем, доволно е да прогуглаш и ќе видиш какви работи таму се случуваат. Ти можеш да им трубиш постојано на децата да не се тепаат и да им држиш предавања за тоа, да имаат секој ден по некој час со психолози и педагози, да правиш казнени системи и што ти знам што ама на крај пак ќе се најде некој што ќе биде поагресивен и ќе се степа со некој друг дури и за скроз банална причина.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 367157, member: 621"] И се сведува дека треба да покажеш заби така? Види јасни ми се мене сите тие работи, порано било така, во иднина ќе биде така. Не го поддржувам тој начин ама така функционира во глобала. Ако сакаш да не те закачаат покажуваш заби. И јас бев со 5.0 просек од прво до матура, пробувале проблематични деца (родители по партии на власт, џандари, инспектори и сл) да ми прават проблеми и сум се тепал со нив затоа што знаев дека не функционираат демагогии со нив туку мораш да покажеш заби за да не те замараат и така и било, така и ќе биде. И ако мислиш дека тука се само школите проблем, не се баш. Ете ти ги Финска и Норвешка нели ко алфа и омега во образовниот и државниот систем, доволно е да прогуглаш и ќе видиш какви работи таму се случуваат. Ти можеш да им трубиш постојано на децата да не се тепаат и да им држиш предавања за тоа, да имаат секој ден по некој час со психолози и педагози, да правиш казнени системи и што ти знам што ама на крај пак ќе се најде некој што ќе биде поагресивен и ќе се степа со некој друг дури и за скроз банална причина. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Агресија кај малолетници - пропуст на родителите или?
На врв
Bottom