Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Агресија кај малолетници - пропуст на родителите или?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 367150" data-attributes="member: 621"><p>Ваков сензационалинзам ептен ми пречи. Брутално, невидено насилство, ова е невидено нешто, пропаст. Стварно не е во ред тепањето, далеку од тоа дека го оправдувам ама овакви наслови ми пречат, мислиш го распарчиле детето и го мезеле додека другите само гледале сеир.</p><p>Видеото тешко дека е снимено за доказ, повеќе е за после да се гледа со тие што не биле таму. Не е ова невидено нити па ќе биде нешто што ќе запре, отсекогаш така функционирало тоа. Или покажуваш заби или ќе изедеш ќотек, секогаш ќе има некое такво дете што ќе биде поагресивно. Си има педагози, психолози, си има родители, треба да седнат и да работат со тие деца и ќе го сменат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 367150, member: 621"] Ваков сензационалинзам ептен ми пречи. Брутално, невидено насилство, ова е невидено нешто, пропаст. Стварно не е во ред тепањето, далеку од тоа дека го оправдувам ама овакви наслови ми пречат, мислиш го распарчиле детето и го мезеле додека другите само гледале сеир. Видеото тешко дека е снимено за доказ, повеќе е за после да се гледа со тие што не биле таму. Не е ова невидено нити па ќе биде нешто што ќе запре, отсекогаш така функционирало тоа. Или покажуваш заби или ќе изедеш ќотек, секогаш ќе има некое такво дете што ќе биде поагресивно. Си има педагози, психолози, си има родители, треба да седнат и да работат со тие деца и ќе го сменат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Агресија кај малолетници - пропуст на родителите или?
На врв
Bottom