Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Џихад пред портите или само паника?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 237153" data-attributes="member: 437"><p>Пријателе, форумот е за дискутирање и за согледување на различни мислења, не за негирање на истите. Ако некое од нив за тебе е нонсенс тоа треба да си го задржиш са себе, бидејќи тоа баш не развива дискусија. Не сфаќам според тебе кое прашање го избегнувам. Јас разбирам што сакаш да кажеш ти, но очигледно ти мене не ме сфаќаш. Се согласувам дека се подеднакво зло и тоа и тоа. Ако едното има поголеми следбеници не значи дека и тоа со помалку не е еднакво зло. И тие со милиони приврзаници и тие со десетина нека се, пак се закана за опшеството. Јас никаде не спомнав дека до сега по бројот на жртви, злодела, приврзаници или центри за перење на мозоци тежиштето е во рамнотежа. Напротив, кога ме праша ти кажав дека квантитативно не ги поистоветувам едното со другото. Но тоа не ги прави различни едни од други. Можеби начинот на дејствување е различен, и на политички, економски, материјален па и финансиски пристап, но целта е иста.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 237153, member: 437"] Пријателе, форумот е за дискутирање и за согледување на различни мислења, не за негирање на истите. Ако некое од нив за тебе е нонсенс тоа треба да си го задржиш са себе, бидејќи тоа баш не развива дискусија. Не сфаќам според тебе кое прашање го избегнувам. Јас разбирам што сакаш да кажеш ти, но очигледно ти мене не ме сфаќаш. Се согласувам дека се подеднакво зло и тоа и тоа. Ако едното има поголеми следбеници не значи дека и тоа со помалку не е еднакво зло. И тие со милиони приврзаници и тие со десетина нека се, пак се закана за опшеството. Јас никаде не спомнав дека до сега по бројот на жртви, злодела, приврзаници или центри за перење на мозоци тежиштето е во рамнотежа. Напротив, кога ме праша ти кажав дека квантитативно не ги поистоветувам едното со другото. Но тоа не ги прави различни едни од други. Можеби начинот на дејствување е различен, и на политички, економски, материјален па и финансиски пристап, но целта е иста. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Џихад пред портите или само паника?
На врв
Bottom