Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 287060" data-attributes="member: 3817"><p>НЗС... забележав мнозина од форумов го имаат дадениот проблем. Лесно се приметува и по слабата раздвижениост на форумов. </p><p></p><p>Но, оти никој не се зафати за причините, суштината и можните решенија на оваа кочница во животот. Толку никој го нема надминато ова нешто?</p><p>пример: </p><p>[USER=663]@Kisserboy[/USER] ...твојот пост го видов прв...еве ти ми изгледаш како фино момче... Имаш харизма, смисла на животот... </p><p>Кога ја приметуваш оваа појава кај тебе? дали оценуваш дека е во границите на нормалата или дека ти смета во дадени моменти?</p><p>Пред кого? Во каква атмосфера? Дали кај тебе се развива желба за да се смешаш во одреден муабет или се плашиш дека твоето не би се вклопило добро...</p><p>Да си отвориме занимација...</p><p>Ајде да си ги разглобиме глупостите што не мачат. Застрашувачки е уделот на луѓе што се плашат да зборуваат во живо.</p><p></p><p>Порано сум се запознал со луѓе од форум...батето без да здрви 2-3 уста не отвараше. Откако ќе се напие, почнува да зборува глупости...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 287060, member: 3817"] НЗС... забележав мнозина од форумов го имаат дадениот проблем. Лесно се приметува и по слабата раздвижениост на форумов. Но, оти никој не се зафати за причините, суштината и можните решенија на оваа кочница во животот. Толку никој го нема надминато ова нешто? пример: [USER=663]@Kisserboy[/USER] ...твојот пост го видов прв...еве ти ми изгледаш како фино момче... Имаш харизма, смисла на животот... Кога ја приметуваш оваа појава кај тебе? дали оценуваш дека е во границите на нормалата или дека ти смета во дадени моменти? Пред кого? Во каква атмосфера? Дали кај тебе се развива желба за да се смешаш во одреден муабет или се плашиш дека твоето не би се вклопило добро... Да си отвориме занимација... Ајде да си ги разглобиме глупостите што не мачат. Застрашувачки е уделот на луѓе што се плашат да зборуваат во живо. Порано сум се запознал со луѓе од форум...батето без да здрви 2-3 уста не отвараше. Откако ќе се напие, почнува да зборува глупости... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
На врв
Bottom