Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lele-" data-source="post: 285193" data-attributes="member: 2003"><p>Не не погрешно си ме сфатила (т.е сте ме сфатиле). Знам за ова и знам за кој форумџија мислиш но нема врска тоа. Точно е дека пишав дека не сите сме убави но некои па ич немаат таква среќа и после тоа пишав дека нема да спомнувам за кој станува збор за случајно да не се погоди да е член на форумот. Плус стануваше збор за женска личност што ја видов на телевизија на еден квиз, врска немам која е типката, а пошто нели севкупно се 3 форуми па големи се веројатностите да е член тука или и да не е пак може да прочита. Немав намера ниту неа да ја вреѓам ниту било кој друг посебно не членовите на форумов па и тоа зад грб, ако веќе дојде до таква работа во лице ќе им кажам се што ми лежи на срце туку пишав не пошто е грда, а страшна бар мене ми беше и ме уплаши кога ја видов, а целта на мислењето ми беше дека не треба толку многу да се запуштаме ако не ништо друго барем да си воведиме некои ред или да се држиме до некои основни работи за одржување на физичкиот изглед знам и дека не е до толку битен изгледот и дека секој си има право како сака да си се носи но па и не е небитен посебно кога се појавуваш на телевизија каде што ако не два милиона еден милион сигурно те гледа. Но изгледа лошо сум се изразила, а вие лошо сте ме разбрале и еден член ни крив ни дужен си доби етикета на наводно грд човек што нема врска бар од моја страна.</p><p></p><p>Си го имав ова на ум и сакав да ви пишам за да го разјаснам мислењето што го имате за мене но не најдов соодветен начин, а не можев да го треснам ко гром од вердо небо. Па се надевам дека сега барем малку се разбравме. Не сум злобна личност, а би ве замолила нареден пат доколку пак дојде до некоја ваква ситуација место да си нагаѓате што како е за која личност станува збор прашајте ме се ќе ви кажам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lele-, post: 285193, member: 2003"] Не не погрешно си ме сфатила (т.е сте ме сфатиле). Знам за ова и знам за кој форумџија мислиш но нема врска тоа. Точно е дека пишав дека не сите сме убави но некои па ич немаат таква среќа и после тоа пишав дека нема да спомнувам за кој станува збор за случајно да не се погоди да е член на форумот. Плус стануваше збор за женска личност што ја видов на телевизија на еден квиз, врска немам која е типката, а пошто нели севкупно се 3 форуми па големи се веројатностите да е член тука или и да не е пак може да прочита. Немав намера ниту неа да ја вреѓам ниту било кој друг посебно не членовите на форумов па и тоа зад грб, ако веќе дојде до таква работа во лице ќе им кажам се што ми лежи на срце туку пишав не пошто е грда, а страшна бар мене ми беше и ме уплаши кога ја видов, а целта на мислењето ми беше дека не треба толку многу да се запуштаме ако не ништо друго барем да си воведиме некои ред или да се држиме до некои основни работи за одржување на физичкиот изглед знам и дека не е до толку битен изгледот и дека секој си има право како сака да си се носи но па и не е небитен посебно кога се појавуваш на телевизија каде што ако не два милиона еден милион сигурно те гледа. Но изгледа лошо сум се изразила, а вие лошо сте ме разбрале и еден член ни крив ни дужен си доби етикета на наводно грд човек што нема врска бар од моја страна. Си го имав ова на ум и сакав да ви пишам за да го разјаснам мислењето што го имате за мене но не најдов соодветен начин, а не можев да го треснам ко гром од вердо небо. Па се надевам дека сега барем малку се разбравме. Не сум злобна личност, а би ве замолила нареден пат доколку пак дојде до некоја ваква ситуација место да си нагаѓате што како е за која личност станува збор прашајте ме се ќе ви кажам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
На врв
Bottom