Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 285138" data-attributes="member: 340"><p>Една од битните нешта што сум ги научил во вска со префрлањето на форумскио/интернет живот/дружење во реалноста е дека првион контакт во живо никогаш не смее да биде еден на еден. Шансите тој никогаш повеќе да не се повтори се 99.99%. Секогаш најдете 3 или повеќе личности кои не се знаат меѓу себе лично а се знаат убаво од форуми или слично. Што повеќе тоа подобро. Така ќе знаете наредниот пат со кого да си договорите средба и се ќе е во ред за еден на еден ќе си најдете заеднички муабет а нема да се плашите еден од друг. На времето, собиранките, оние стара школа форумџиски што ги правевме беа сите од 12 па до 20 и некој. На првата што сум бил воопшто крајот на август 2008 беше со 15 кој тотал никој со никој не се познаваше лично а терминот и местото беше договорен од денес сабајле 11 за утре вечер во 8 и си поминавме СУПЕР. Значи муабетот ми е дека на поголеми дружби може да видиш кој ти одговара за понатамошно дружење еден на еден што секако дека се случи со некои од присутните на таа или наредни собиранки.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 285138, member: 340"] Една од битните нешта што сум ги научил во вска со префрлањето на форумскио/интернет живот/дружење во реалноста е дека првион контакт во живо никогаш не смее да биде еден на еден. Шансите тој никогаш повеќе да не се повтори се 99.99%. Секогаш најдете 3 или повеќе личности кои не се знаат меѓу себе лично а се знаат убаво од форуми или слично. Што повеќе тоа подобро. Така ќе знаете наредниот пат со кого да си договорите средба и се ќе е во ред за еден на еден ќе си најдете заеднички муабет а нема да се плашите еден од друг. На времето, собиранките, оние стара школа форумџиски што ги правевме беа сите од 12 па до 20 и некој. На првата што сум бил воопшто крајот на август 2008 беше со 15 кој тотал никој со никој не се познаваше лично а терминот и местото беше договорен од денес сабајле 11 за утре вечер во 8 и си поминавме СУПЕР. Значи муабетот ми е дека на поголеми дружби може да видиш кој ти одговара за понатамошно дружење еден на еден што секако дека се случи со некои од присутните на таа или наредни собиранки. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
На врв
Bottom