Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 285113" data-attributes="member: 3817"><p>Ми се случило многу пати. Најчесто потоа сум сваќал дека тоа всушност се празни личности без никаков жар во нив и без никаква врска од животот.</p><p>Ако веќе си решил да излезиш на кафе, треба нешто да дадеш од себе, па макар да оставиш и само добар впечаток на културна личност, а не впечаток на НЕКОЈ НОЈ што ја пика главата в земја кога ќе наиди на незгодно.</p><p></p><p>Гадно... ѕвониш на телефон на роднини колку да честиташ роденден, онака полусложбено.. сте растеле заедно , односите секогаш биле коректни.... и сега:</p><p>Нормална конверзација... здраво... како си .. среќен нека ти е роденденот, желби да ти се исполнат... бла ... бла ...бла... </p><p>И ти одговара здраво... добра... фала.. фала... </p><p><em><strong>и настанува непријатна тишина.</strong></em></p><p></p><p>И толку не ти текнува да ми речиш повели дојди на торта (не дека ќе дојдам), не ти текнува нешто да ме прашаш како сум јас, мајка ми, татко ми... било што???</p><p>Го завршуваш разговорот со „ добро, се јавив само да ти честитам, убаво да си поминиш и се слушаме пак... ајде поздрав!“ </p><p>Тоа се луѓе со мизерен социјален живот и статус. Луѓе несмешани со свет, несоцијализирани битија што растеле без никакви манири на однесување</p><p></p><p></p><p>Најчесто кога бев на кафе со луѓе од кои требаше да извлечам муабет, почнував да ги прашувам глупости и да се смеам заразно на одговорите... техника на која 70% од луѓето попуштиле и се откочиле, останатите 30% до крајот на разговорот безразлика на темата продолжувале дегенски да си го мешкаат нескафето во чашата ќутечкум! Џабе е со нив, ти нема да ги промениш!</p><p></p><p>Ако си расположен за контрање и ти ќе заќутиш и ќе изразиш јасен одраз на незадоволство на лицето. Ако вооптшо разбира нешто таа личност, ќе го промени однесувањето!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 285113, member: 3817"] Ми се случило многу пати. Најчесто потоа сум сваќал дека тоа всушност се празни личности без никаков жар во нив и без никаква врска од животот. Ако веќе си решил да излезиш на кафе, треба нешто да дадеш од себе, па макар да оставиш и само добар впечаток на културна личност, а не впечаток на НЕКОЈ НОЈ што ја пика главата в земја кога ќе наиди на незгодно. Гадно... ѕвониш на телефон на роднини колку да честиташ роденден, онака полусложбено.. сте растеле заедно , односите секогаш биле коректни.... и сега: Нормална конверзација... здраво... како си .. среќен нека ти е роденденот, желби да ти се исполнат... бла ... бла ...бла... И ти одговара здраво... добра... фала.. фала... [I][B]и настанува непријатна тишина.[/B][/I] И толку не ти текнува да ми речиш повели дојди на торта (не дека ќе дојдам), не ти текнува нешто да ме прашаш како сум јас, мајка ми, татко ми... било што??? Го завршуваш разговорот со „ добро, се јавив само да ти честитам, убаво да си поминиш и се слушаме пак... ајде поздрав!“ Тоа се луѓе со мизерен социјален живот и статус. Луѓе несмешани со свет, несоцијализирани битија што растеле без никакви манири на однесување Најчесто кога бев на кафе со луѓе од кои требаше да извлечам муабет, почнував да ги прашувам глупости и да се смеам заразно на одговорите... техника на која 70% од луѓето попуштиле и се откочиле, останатите 30% до крајот на разговорот безразлика на темата продолжувале дегенски да си го мешкаат нескафето во чашата ќутечкум! Џабе е со нив, ти нема да ги промениш! Ако си расположен за контрање и ти ќе заќутиш и ќе изразиш јасен одраз на незадоволство на лицето. Ако вооптшо разбира нешто таа личност, ќе го промени однесувањето! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Ќути да ти кажам
На врв
Bottom