Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубов преку интернет
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 172130" data-attributes="member: 146"><p>едно е запознавање преко интернет а друо е љубаф преко интернет : )</p><p>значи мислу дека стануе збор за љубаф спрема некога кој не е до тебе, него сфакодневно комуницирате преко интернет</p><p>едн вид на платонска љубаф, толко мноо се зближуете а устфари сте мноо одалечени</p><p>Мене ми се има десено овој, без да се виду сс особу, ја гу сакам, мене ми значи. затој што искрено знам дека е искрена спрема мене и сфе ми кажуе што ву се дешаа, и мене тај особа ми е привлечна, чустфују нешто за њума, сајбеф лоф ваљда ке му доѓе никнејм за сфе овој : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 172130, member: 146"] едно е запознавање преко интернет а друо е љубаф преко интернет : ) значи мислу дека стануе збор за љубаф спрема некога кој не е до тебе, него сфакодневно комуницирате преко интернет едн вид на платонска љубаф, толко мноо се зближуете а устфари сте мноо одалечени Мене ми се има десено овој, без да се виду сс особу, ја гу сакам, мене ми значи. затој што искрено знам дека е искрена спрема мене и сфе ми кажуе што ву се дешаа, и мене тај особа ми е привлечна, чустфују нешто за њума, сајбеф лоф ваљда ке му доѓе никнејм за сфе овој : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубов преку интернет
На врв
Bottom