Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта и разликата во годините
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 238805" data-attributes="member: 630"><p>Океј...затоа и прашав...7 години се ама и не се толку многу...</p><p>Проблем е како кај мене јас 18 тој 27.</p><p>Моабетите наредната година да планираме свадба и ја на 19 години да се мажам,без факултет со ова учење од средно и овој труд жал ќе ми биде да останам неписмена,а учев и се трудев зашто имам амбиции а тие не се да работам во некој колонијал за 8000 ...како демек една година после свадба ќе сум продолжела,лесно му е на него магистар си е...директор си работи плата си зема нормално и ја би сакала свадба после се средено ...инаку нас во врска ни е се океј,се разбираме и многу ни е фино...</p><p>Ама тука веќе доаѓаат и многу големи разлики....</p><p>Јас мислев дека се е така едноставно ама не е .Затоа не се залетувајте со големи разлики...колку и да викав дека годините не се битни.Битни се....и тоа не во вашата комуникација него во баш вакви моменти</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 238805, member: 630"] Океј...затоа и прашав...7 години се ама и не се толку многу... Проблем е како кај мене јас 18 тој 27. Моабетите наредната година да планираме свадба и ја на 19 години да се мажам,без факултет со ова учење од средно и овој труд жал ќе ми биде да останам неписмена,а учев и се трудев зашто имам амбиции а тие не се да работам во некој колонијал за 8000 ...како демек една година после свадба ќе сум продолжела,лесно му е на него магистар си е...директор си работи плата си зема нормално и ја би сакала свадба после се средено ...инаку нас во врска ни е се океј,се разбираме и многу ни е фино... Ама тука веќе доаѓаат и многу големи разлики.... Јас мислев дека се е така едноставно ама не е .Затоа не се залетувајте со големи разлики...колку и да викав дека годините не се битни.Битни се....и тоа не во вашата комуникација него во баш вакви моменти [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Љубовта и разликата во годините
На врв
Bottom