Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Јеховини Сведоци
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 265114" data-attributes="member: 1925"><p>Не се ништо подолу ни погоре од православните христијани...барем адвентистите...за Јеховините сведоци не знам многу ама знам за адвентистите...</p><p>Се водат стриктно по новиот завет...и мислам дека се поголеми верници од нас православните...не се чалам кога постат не одат во црква за Велигден ради реда или оти таков бил адетот, туку навистина веруваат во Бога и ништо не прават зашто така останало од стари...</p><p>Имам пријателка адвентист и можам да кажам дека почиста душа не сум сретнала....секогаш спремна да помогне, се моли редовно, и за да побара нешто од Бога нои за да се заблагодари, пости и не се фали дека пости па да порача пица со морски плодови, премногу е скромна и во облека и во однос на пари и на храна, секоја сабота се собираат во нивната црква се молат, му идат проповедници од секаде итн...едноставно го слават Бога...а јас не гледам тука апсолутно ништо лошо...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 265114, member: 1925"] Не се ништо подолу ни погоре од православните христијани...барем адвентистите...за Јеховините сведоци не знам многу ама знам за адвентистите... Се водат стриктно по новиот завет...и мислам дека се поголеми верници од нас православните...не се чалам кога постат не одат во црква за Велигден ради реда или оти таков бил адетот, туку навистина веруваат во Бога и ништо не прават зашто така останало од стари... Имам пријателка адвентист и можам да кажам дека почиста душа не сум сретнала....секогаш спремна да помогне, се моли редовно, и за да побара нешто од Бога нои за да се заблагодари, пости и не се фали дека пости па да порача пица со морски плодови, премногу е скромна и во облека и во однос на пари и на храна, секоја сабота се собираат во нивната црква се молат, му идат проповедници од секаде итн...едноставно го слават Бога...а јас не гледам тука апсолутно ништо лошо... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Јеховини Сведоци
На врв
Bottom